UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
добрый день всем. планирую прилететь по кует визе. транзитом через бостон. интересует два вопроса - нужно найти жилье, самое простое, но лучше - изолированное, вроде комнаты. на срок около 2 недель - примерно с середины января. наверное лучше посуточно искать?.. подскажите где искать? и может - примерные цены.. второй вопрос - получится ли в Калгари сделать ворк пермит и открыть карту в банке ? как бы это побыстрее сделать.. буду рад любым советам.
-
Вітаю спільното, маю питання можливо щось порадите...хто летів з Варшави до Калгарі з пересадкою в Парижі, то питання відносно паспортного контролю...перевірок при виході / вході в аеропорт. Бо бачу дописи що у Франкфурті німці докопуються до печатки в'їзду виїзду з зони шенген. Як то відбувається в Парижі? Бо жінка приїхавши до Польщі не мала печатки на кордоні, без віз хіба вже давно скінчився, а перебуває на підставі того що було з'єднання з родиною на підставі моєї карти побуту. І цікаво можливо хтось мав подібне як Франція на то реагує? Дякую і успіхів всім
-
Привет)) Может кто-то сталкивался вопрос по CUAET, если у меня и у мужа открыта виза нам нужно заехать в страну до 31/03/2023, если я заеду до этой даты а гражданский муж приедет позже, он будет иметь разрешение на работу? Заранее благодарю за любой совет, всем хорошего дня)
-
Привет)) Может кто-то сталкивался вопрос по CUAET, если у меня и у мужа открыта виза нам нужно заехать в страну до 31/03/2023, если я заеду до этой даты а гражданский муж приедет позже, он будет иметь разрешение на работу? Заранее благодарю за любой совет, всем хорошего дня)
-
Після 31/03/2024, заїхати зможе, але матеріальної допомоги не буде, і WP на розгляд еміграційного офіцера! "Автоматом" всім як зараз видавати в аеропорту не будуть. Читав таке роз'яснення.
-
Вітаю, можливо хтось летів до Калгарі з пересадкою у Парижі. Я пербуваю у Польщі з стасуом укр та мій син також. Чи не буде проблем при перевірці паспортів коли візи до Франції немає, я не резедент Євросоюзу, і без віз давно закінчився?. Дуже дякую
-
нічого не питали
-
Чи перекладали ви песель?