UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт Сімейна пара з кішкою 🐈 шукають 1 bedroom apartment з 15го січня З контрактом на 1-2 роки Без шкідливих звичок, обоє маємо фул тайм роботу Готові оплатити депозит на 2-3 місяці вперед, якщо потрібно. Обов’язково: Велике вікно (побажання хвостика🐈) Паркінг Стірка/сушка окрема або без коінтів (можна картою/додатком) Мінімум опалення і вода має бути включено в рент
-
Доброго вечора, можливо хтось має вже прочитанні книги і готовий продати,або хто знає де можна придбати недорого книги на українській мові ?
-
Такой вопрос, хватит времени для пересадки в Париже, вылет с Варшавы в Париж 7:25-10:00 вылет с Парижа в Калгари 14:25, могут ли быть какие-то форс мажоры ? К чему бить готовым, или лучше на день раньше прилететь на всякий случай
-
Мне кажется хватит. У меня сегодня такой же рейс, вот в 10 прилетел, не знаю куда деть себя.
-
А форс мажоры, рейс на полтора часа задерживается...
-
Привіт!Якщо Ви в пошуку викладача-професіонала англійської мови для себе чи дитини - з радістю допоможу, пишіть в приват.
-
Мне главное с Варшавы успеть чтоб без задержек, ну там как повезет
-
С Варшавы обычно нормально?
-
Продам свой билет Париж-Калгари 25 декабря (Westjet) Цена сейчас на сайте: 1175 CAD Моя цена 450 CAD Чеки и т д все предоставлю
-
Продам свой билет Париж-Калгари 25 декабря (Westjet) Цена сейчас на сайте: 1175 CAD Моя цена 450 CAD Чеки и т д все предоставлю
-
А вот с Варшавы не знаю, летел с Риги.
-
Ребят, кто летал WestJet из Парижа ? Поделитесь пожалуйста своим опытом 🙏 Интересует все и в подробностях. Заранее благодарю
-
Я летел так же, времени хватило на все, ехали из Орли на такси, по времени минут 40, 80 евро, не рекомендую обществ транспорт если не знаете точно что и как едьте сразу к терминалу отправки (на такси) так как аеропорт огромный, на посадку сразу регистрируйтесь у нас занял процес посадки часа 1,5
-
буду летіти скоро, але я вже бував у тому аеропорту в Парижі, а саме “Charles-de-Gaulle” тут згоден, цей аеропорт дуже великий, першого разу я там загубився так як це був мій перший літак у Францію, тому краще мати більше часу у запасі для того щоб встигнути пройти усі процедури перед посадкою без страху через час