UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня) Шукаю роботу у сфері data entry, data operator, data quality. Маю 5 років досвіду. Може в когось є контакти. Дякую
-
Меня все хотят угостить водой
-
Это чё пранк какой то
-
А кто забыл бутылку с водой в туалете
-
Тобто якщо наприклад я вам відат'м кота на перетрипку і йому стане погано, ви ніяких ветеринарних послуг йому не надаєте? Я правильно розумію що ви будете дивитись як тварина помирає
-
У волмарті качки немає. Три дні назад шукали. На сайті пише що на разі не доступно, але у flipp показує що є
-
Cock-oй, ты хотел сказать?
-
кокой талант
-
Гадаю гарна пропозиція ще й за такий low mileage👏🏼😁
-
Если коту станет плохо то я первым делом это увижу и сообщу хозяину , а также обращусь в вет клинику она находиться на первом этаже моего дома и работает круглосуточно. Чтобы взять на передержку не нужно иметь образование, это относится так же к стрижке и купанию . Если вам будет спокойнее оставить кота сразу в клинике на передержку, это ваш выбор . Я вас понимаю .
-
привіт віддам безкоштовно столик для сповивання (changing table), потребує мінімального ремонту. самовивіз район Walden
-
Блін, нащо нападати на людину? А коли друзів або сусідей просять приглянути… реально дивні коменти аби просто підкинути негатив.
-
Телефон який?
-
Добрый день! Подскажите, есть тренировки по футболу для детей ? Желательно чтоб был наш тренер 🙏🏼⚽️
-
РО?
-
Продам матрац king size із spring box Матрац середньої жорсткості, не провалюється. У доброму стані. Спрінг бокси також у гарному стані, все ціле. Захисна простиня є і на матраці, і на спрінг боксах. Можу віддати в комплекті ковдри та подушки 4 шт. В квартирі тварин не було Продаю через переїзд. Забирати 20-21 грудня, самовивіз з Downtown. Деталі в особисті 150$ #матрац #матрас