UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А как происходит эта процедура у меня на руках рабочая канадская виза получил ее пол года месяцев 9 назад сейчас хочу полететь в Канаду ,мне нужно найти волонтеров которые могли бы меня встретить в аэропорту и разделить где то для начала?
-
Любі мої безмежно вдячна вам за підтримку. Чоловіка у вівторок будут перевозити до Києва і вже там буде операція скільки вона коштує ще не відомо. Но шлях буде довгим ,потім ще реабілітація. З вашою допомогою назбирали 30 000 грн. Мій чоловік отримав серйозні наслідки під час бою, він різкував своїм життям ради Вашого та нашого спокію. Прошу не залишайте без чоловіка та батька. Адже одна ваша не випита кави може врятувати його... Я не мою можливості адже в нас ще є дитина.. тому різна допомога хоть це матеріальна або репостом. Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal [email protected]
-
А как с жильём,этим обычно волонтеры занимаются,где их можно найти?
-
Прилітаєте в Канаду. відразу в аеропорту йдете оформляти work permit. Після цього вам потрібно оформити ще sin номер (аналог нашого ідентифікаційного) і рахунок в банку. Це вже робите в наступні дні Коли на руках будуть документи зроблені, йдете на сайт і вводите ці всі дані. За 5 днів на рахунок в банку приходять кошти
-
Волонтери можуть дати житло на 2 тижні. Для цього потрібно написати на емейл їм. Але писати вже коли на руках білети і ви знаєте точні дати. Тоді на вас реєструють готель на ці 2 тижні
-
Я уже года 4 не катал, у меня с 2016 видно на одной страницы с историей игр как проходят года, играл по пару каток в год, каждый раз когда захожу на каточку, понимаю что эта игра уже не для меня, очень сильно изменилась или я отупел(скорее второе)
-
🎸🎧УРОКИ ГІТАРИ ОНЛАЙН 🎸🎧 -Досі плануєш навчитись грати на гітарі?Не плануй!А ЗАПИСУЙСЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ! -Хочеш дивувати своєю грою в компанії,опанувати улюблені хіти швидко і без довгого розбору ?Вміти підібрати будь яку пісню ?! Навчимо грати на: ✔️Класичні гітарі ✔️Акустичній гітарі ✔️ Укулеле ✔️ Електричній гітарі ✔️ Бас гітарі ✔️Гра по нотам,Гра по акордами ,Табам 🎧Опануй інструмент легко з нашими викладачами. Бронюй перше заняття за ціною- 120 грн- (3💲,4 CAD)
-
Это мой. Не забирайте
-
Продаю Audi a3 8p 2007 2.0 tfsi 200 hp . Transmission Auto . 2800 CAD По машині все ок , замінені задні колодки скоро потрібно міняти передні , потрібна заміна сальників клапанів , коштує 500 кад питав в механіка . Трошки ржі по кузові , потрібна заміна покришок на зиму . Їдe без всяких лагів . Замінені катушки та свічки .
-
Забронировано
-
Поздно там уже налил апельсиновый сок, другой владелец
-
Не будем. Просто помой после себя. И поставь там же.
-
будем драться за него