UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нi🤷
-
Хоч купувати квиток,руки в ноги і полетів в еропорт.
-
Конечно)
-
В самом низу у меня есть UKR PAS Вы первый раз наверное?
-
людина, яка хоче купити квиток не складається в цій групі. Читати мільйон постів немає можливості, тому і поставив питання тут. Я думаю не складно сказати одним словом так чи ні! Дякую за розуміння!
-
знач катнув я саншайн.. ну таке.. очікування були значно вищіми.. а там аля Драг+Тростян з сервісом як у Пилипці.
-
Garbage Disposal. Junk Removal 🧹 Need them gone today Text for more info and Send pictures for what you need to be gone for a quote. Furniture | Garage | Basement 403-918-5941 Yard Waste Reno Material Furniture Soil/Concrete Clay Branches Metals Any House Hold Materials Electronics Wood You name it we haul it! Вывоз мусора. Удаление мусора 🧹 Отправьте текстовое сообщение для получения дополнительной информации и отправьте фотографии того, что вам нужно, чтобы узнать цену. Мебель | Гараж | Подвал 403-918-5941 Дворовые отходы Рено Материал Мебель Почва/Бетон Глина Ветви Металлы Любые материалы для дома Электроника Древесина Вы называете это, мы возим это! For more info in dm ℹ️
-
Вроде 1600 цена в месяц, плюс свет
-
Кому интересно, у нас в доме прям на против нашей квартиры освободилась квартира. 920 68 Ave. SW
-
Так
-
У вас вже є житло за межами Канади