UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привет всем кто едет автобусом on-it 29 числа на banff , можем пересектись на кофе.
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста страховая выплата на очки обновляется каждый год? Я хочу заказать себе линзы на мою существующую оправу, т.к. старые линзы уже не подходят под мое зрение. И хочу после нового года заказать еще одни линзы, но уже с оправой. Если я потрачу страховую выплату в этом году на Линзы, то в следующем году будет ли какая-то у меня сумма на частичное погашение страховой или нет? Всем спасибо за ответ и с наступающими праздниками ☺️
-
Да я знаю, спасибо ☺️
-
Продам чоловічу пухову зимову парку від Mountain Equipment Company. Розмір- S Продаю бо замалий розмір. Стан-ідеальний. Вдягав минулої зими разів 3-4. Ціна-150$. Купував за 350$ Зараз на сайті-250$ Опис куртки на сайті -www.mec.ca/en/product/6016-865/guides-down-parka?size=Large&colour=Dark+Forest&gad_source=1
-
hi, за валізими по секондах пройдіться, бачив в стані майже нових по $15
-
Всім привіт! Шукаємо кімнату. З 1 Лютого до 1 Травня Дякуємо!
-
Да, помню такое
-
PS3 , ваза, рисоварка Всё вместе 40$ Кто первый приехал тот и забрал
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/групногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Блин как раз все что нужно, плойка , ваза и рисоварка
-
Вчера видел во фрешко 3550 32 Ave NE, Calgary, AB T1Y 6J2 Куча разных сушеных украинских по типу такой
-
Сушену дивіться в Lucky, seafood. Я брала у китайських маркетах в заморозці і сама солила. Стосовно ставридки не скажу, але сушена там точно є, у Фрешко якась була наша фасована типу «Морські» Ну і в Калині, щось є, якщо вірити прикріпленому повідомленню в гілці😉