UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт здаю кімнату в бейсменті за 600 (комунальні і інтернет включені) в ціну . Адреса 6440 4 st., NW . 2 хв пішки до Superstore. Питання в ПП
-
А в каком-то внутреннем жлобстве, имхо конечно
-
Доброго дня, Перездаємо наш контракт з 15 лютого.Таунхаус 3 бедрум, будинок тільки збудований повністю обмебльований, в дуже хорошому і мальовничому місці біля озера.Chestermir ,до Калгарі 8 хв 2250$
-
A for Alien B for blood C for corpses D for death Спокойной ночи, детишки:)
-
Добрий день дуже потрібна порада 🙏🏽 Чоловік працював на payroll, через кілька місяців бос каже що йому потрібно повертати CPP,EI….Почав психологічно давити і через деякий час чоловік звільняється. Зараз не віддають зп. Ми попередили що будемо звертатись у Alberta Workers,на що начальник згодився віддати кошти але кєшєм. Чи це нормально що він хоче віддати кєшєм і взагалі чому не чеком як завжди ? Дякую за відповіді
-
Должен, но не нужно)
-
Добрий день.Друзі хто збирається їхати у Канаду по куает ,але ще ніяк не наважився ,хто з Польщі хоче поїхати у Канаду ,щоб забрати ворк перміт,напишіть мені у приват,і можливо повернутися.Мені 36 планую сам летіти,шукаю подібних
-
Щось дивно Податки мав платити він ніби з чоловіком навпіл, там 11% пенсійний фонд По 5,5 ділиться Поідеї він не має вимагати такого, звучить дико Думаю він шось мутить з документами в себе там Кеш теж непогано, аби все зарахувалось А яку програму використовували для нарахування годин?