UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Такой вопрос. Скажите куда можно поехать по окружнастям Калгари посмотреть на красивые места. Машина есть, свободные места тоже. Можно даже сегодня. Кому интересно пишите. Буду рад компании).
-
Такой вопрос. Скажите куда можно поехать по окружнастям Калгари посмотреть на красивые места. Машина есть, свободные места тоже. Можно даже сегодня. Кому интересно пишите. Буду рад компании).
-
Окрестностям то скільки кілометрів? Я б почала з Канмору, даже красиве місто в горах, красива дорога до нього, смачні ресторанчики та цікаві сувенірні магазини. Можна заїхати на озера-quarry lake або upper Kananaskis (але потрібно перевірити чи відкрита дорога), на водоспади elbow falls де знімалась джуманджі. І тут є окремі теми про подорожі, може там шось порадять
-
t.me/uu_calgary/49461/282708
-
Вітаю друзі, маю таке питання, чи важко найти работу, в сфері внутрішньої роботи, я сам майстер, по плитці, сантехніці від а до я, гіпсокартон, шпакльовка, покраска.......стаж 18 років із них 8 у Польщі я на данний час ще у Варшаві, їду 28. 02 може хтось щось за пропонує. Дякую
-
Всем привет! Собираюсь купить членскую карту Костко. На сайте написано, что если тебя приводит друг, каждый получает ваучер на 50$. Возможно, кто нибудь собирается в Костко 2853 32 St NE в четверг или в пятницу в обеденное время и хотел бы получить ваучер?
-
На скільки знаю, без понту там шукати.
-
80-100 км на сегодня. На водопаде elbow falls, я был пару дней назад
-
Я,не покладаю надій, я просто запитав.