UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день.Шукаю роботу в салоні,майстер манікюра та педикюра,стаж 5років.Можливо хтось знає салони,куди потрібні працівники,буду вдячна будь якій інформації.
-
Майже усі ігри по - 15$ Red dead redemption 2-25$ Spider man -25$ God of war -20$ Blodborne -20$ Call of duty modern warware -20$ Mortal combat XL -20$ Assassins creed Valhalla 20$ Dark souls 3 - 20$ Mafia 3 - 20$ The rest of games for - 15$
-
Чи є тут мами чиї діти відвідують The Mangrove Tree Preschool & Daycare, Community Centre, 4013 Stanley Rd SW, Calgary, AB T2S 2P5 ?
-
Привіт. Хто подавався на субсидію на садочок, допоможіть розібратись, прийшло таке повідомлення після того як заповнила форму. Що означає другий скрін, мені потрібно ще кудись якісь документи везти? Дякую.
-
Це дуже все індивідуально.. Все залежить від вашого бюджету, в першу чергу. Але основне, якщо дозволяє ваш бюджет, на що б я звернула увагу ( виходячи зі свого досвіду та 2х собак) - це сума покриття. Будь ласка, оберіть щоб сума покриття була хоча б 5000-7000$ на рік. ( бо якщо emergency у песика, то це завжди 5000$+) Все інше , знову ж таки, залежить від вашого бюджету