UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це не розповсюджено бо ви охрінієте коли вам потрібно буде проїхати 5 км до закладу, а потім 13 км до людини А потім ще кудись І за день наїздити 70 км Плюс це займає значно більше часу Тільки по даунтауні їздити теж не будете А якщо від чайнатаун треба буде поїхати вверх 5 км під горб десь на північ То так і померти можна
-
Підкажіть будь ласка, збираюсь прилетіти до Калгарі, та написав на пошту [email protected] для того аби попередити що прилітаю і по можливості аби було безкоштовне житло на 14 днів. (Попередив волонтерів). В мене просять аби надав UCI number та скан копію ворк перміта. Чи дійсно це потрібно для того аби надали житло 14-денне чи це "недобродії"?
-
Добрый день! Может кто-то сможет подсказать. Родители несколькими ходками привезут мне крупную сумму. Нужно ли как-то декларировать это? Где-то указывать происхождение этих денег? Оформлять, так называемый, договор дарения? Не будет ли вопросов, когда я принесу их в банк и положу на свой счет или внесу это в счет ипотеки? Спасибо
-
Я їхала можу розказати
-
Голландская, у них хаб в Амстердаме поэтому. Но не суть🙃
-
Ну да, про 10тыс я знаю, поэтому в аэропорту в любом случае декларировать будут. Больше интересует, что делать дальше😅
-
@stoner_ministry
-
Є ще жіночі клініки, прямо так і напишіть у карті women clinic calgary, оберете найближчу, і там також є walk-in доречі.