Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 518.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Може спробуйте туди додзвонитись, якщо вийде і напряму вже дізнатись🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Так и есть, именно поэтому я не понимаю зачем кого-то чмырить из-за вкусов, если можно пройти мимо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Поки ти не написав, я саме так і думав)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Ну то классик, деструктив нигде не популяризуется, кроме как в рашке и подобных
    1 Reply Last reply
    0
  • t412214620T Offline
    t412214620T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    Всім привіт. ТЕРМІНОВА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗️❗️❗️ Є одна сімʼя яка ймовірно хоче переїхати з Калгарі до Едмонтона. Віктор і Ілона Федоров. Ці люди є цілковиті шахраї, не так давно я працював в Ред Дір з Віктором і він мене кинув на 2000$ + інструмент приблизно на 500$ який він присвоїв собі. Ще цей Віктор позичив гроші у однієї людини в Ред Дір 500$ і теж не повернув, у іншої 100$ і машинку для різання плитки, б/у але така машинка б/у коштує 150$ мінімум, і врешті решт рент лорд, він йому мав заплатити 3000$ за два місяці але не віддав нічого, після виселення власник житла забрав тільки демедж депозит в розмірі 1750$. Прошу звернути увагу що ці сетуації сталися тільки в Ред Дір. В Калгарі він почав працювати з Олександром який пропрацював у нього 130+ годин і Віктор мав йому заплатити 2490 неоподатковані, теж нічого не віддав. І я вже не буду писати за декількох кому він винен 200$+. З роботи в Калгарі його звільнили за неякісну роботу. Це навіть відповідь від компанії є в якій він працював. Я вже знаю 7 осіб кого він кинув за такий короткий відрізок часу знаходження в Канаді. Тож, до чого я вів, якщо вам, не дай Бог доведеться з ними зустрітись, не довіряйте і не допомагайте, у Віктора є здібності навʼязувати свої думки і вливатись в довіру але запевняю вас, це може дуже погано для вас закінчитись. Якщо у вас є підозри в тому що я написав, ви можете або написати або зателефонувати і я всі контакти вам дам хто від нього постраждав, номер того самого рент лорда у мене теж є. Нехай щастить і будьте здорові✌️
    1 Reply Last reply
    0
  • t412214620T Offline
    t412214620T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    Всім привіт. ТЕРМІНОВА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗️❗️❗️ Є одна сімʼя яка ймовірно хоче переїхати з Калгарі до Едмонтона. Віктор і Ілона Федоров. Ці люди є цілковиті шахраї, не так давно я працював в Ред Дір з Віктором і він мене кинув на 2000$ + інструмент приблизно на 500$ який він присвоїв собі. Ще цей Віктор позичив гроші у однієї людини в Ред Дір 500$ і теж не повернув, у іншої 100$ і машинку для різання плитки, б/у але така машинка б/у коштує 150$ мінімум, і врешті решт рент лорд, він йому мав заплатити 3000$ за два місяці але не віддав нічого, після виселення власник житла забрав тільки демедж депозит в розмірі 1750$. Прошу звернути увагу що ці сетуації сталися тільки в Ред Дір. В Калгарі він почав працювати з Олександром який пропрацював у нього 130+ годин і Віктор мав йому заплатити 2490 неоподатковані, теж нічого не віддав. І я вже не буду писати за декількох кому він винен 200$+. З роботи в Калгарі його звільнили за неякісну роботу. Це навіть відповідь від компанії є в якій він працював. Я вже знаю 7 осіб кого він кинув за такий короткий відрізок часу знаходження в Канаді. Тож, до чого я вів, якщо вам, не дай Бог доведеться з ними зустрітись, не довіряйте і не допомагайте, у Віктора є здібності навʼязувати свої думки і вливатись в довіру але запевняю вас, це може дуже погано для вас закінчитись. Якщо у вас є підозри в тому що я написав, ви можете або написати або зателефонувати і я всі контакти вам дам хто від нього постраждав, номер того самого рент лорда у мене теж є. Нехай щастить і будьте здорові✌️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Даже аморальщина это не объективнао. Моя бабушка считала что аморально разводиться с мужем если даже он тебя избивает. Много женщин так и по сей день считают
    1 Reply Last reply
    0
  • t412214620T Offline
    t412214620T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Ні, я про пропаганду деструктивних цінностей
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Или аморальщину
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Я понимаю там когда за ЦП чмырить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    А такі люди зазвичай в своїх колах ото отрутою плескають. Бо ссуть поїхати назад під Тюмєнь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    А где тупость в том, что человек любит по своему проводить время ? Смотря аниме? Ведь для него это говно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Я и сам не знаю 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    Ну пропаганду тупості і ідіотизму треба чмирити, звичайно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1135256329T Offline
    t1135256329T Offline
    Шкипер
    wrote on last edited by
    Вопрос в другом: Зачем переезжать в Канаду имея такие предубеждения ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Таким людям тяжело будет жить в таких развитых странах как Канада например
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Потому что человек считает что он прав, а другие не правы. Вот он/ она и хочет доказать правду))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Звісно. Коли я приймаю твої цінності але живу по своїм і не намагаюсь тобі їх навʼязати це і є повага.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    А хіба я про траву?) Взагалі я розумію, про що ти. Коли курив цигарки, то звичайно відходив далі, бо не по-пацанські
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags