UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім здрастуйте, хотів би сказати всім спасибі всім учасникам чату... Дуже шкода, що більше ніколи не повернуся в місто, в якому виріс, поки триває цей пиздець... Я виїхав всім спасибі, хто допомагав перебиратися і хто допоміг з житлом просто величезне людське спасибі, бережіть себе, будь ласка 🙏🙏🙏
-
Здравствуйте Такой вопрос, летим вестджетом, с собой только два портфеля (ручная кладь) можно ли в них ложить духи, до 100 миллилитров все, машинка/тример для стрижки, бритва опасная без лезвий. В портфеле так же лежит ноутбук, компьютерная диагностика для авто и прочья электроника - нужно ли ее вытягивать на рентгене ?
-
Gateway? Я не знаю до це?
-
Дякую. Я спрошу вас, але такого сайту не знайшов
-
Calgary dress store opening, looking for sales girls with good English, without English no one looking. Send your resume to email.
-
T9. Дякую, я гуглив але зразу не знайшов. Вибачайте ще раз
-
Усім здрастуйте, хотів би сказати всім спасибі всім учасникам чату... Дуже шкода, що більше ніколи не повернуся в місто, в якому виріс, поки триває цей пиздець... Я виїхав всім спасибі, хто допомагав перебиратися і хто допоміг з житлом просто величезне людське спасибі, бережіть себе, будь ласка 🙏🙏🙏