UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У тебя есть диск Хогвартс?) Дай поиграть?
-
Оба кринж
-
Короче, forums.warforge. ru крайне советуют. Ну да, он русский🤷
-
Друзі, знайомтесь – це Женя, моя подружка і дуже хороша людина, доброволець ще з тих часів, коли це не було мейнстрімом. Зараз їй дуже потрібна наша допомога через пздц які проблеми зі здоровʼям. Ми, звичайно, жартуємо про те, що Термінатор класний фільм і дружити з кіборгом навіть краще, але я дуже хочу, аби все це залишилося лише жартами та їй вдалося повернути здоровʼя та зберегти ногу. Точної суми немає, але кожна ваша гривня піде на лікування цієї красотки. Посилання на монобаночку send.monobank.ua/jar/AAarpMApwe Номер картки баночки 5375411212285816 За дідов 🫡❤️
-
В мене дружина майже пів дня Але це були ще рік назад І це було не в даунтауні Тоді всюди були дуже черги
-
А в черзі Скільки простояти?
-
Есть, говорят, книжки и про орков/тау/эльдаров
-
Кожному своє🤷♂️ В мене тоді авто не було Відвезти мене не було кому Було простіше зробити онлайн На роботу прийняти одразу Я сказав що поштою йде Абсолютно ніяких проблем не було
-
Майже рік назад в лютому 35 хвилин від парковки до парковки І стояти не потрібно було, скоріш сидіти. Але навіть якщо півдня, це один з основних документів і поштою його отримувати ну це дивне рішення як на мене. Бо може бути тиждень, а можна і три. Ну як варіант ок звісно