UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сонячних
-
Тут якось не дуже полюбляють смачну каву
-
Всім привіт! 15 числа прилітаємо із дружиною. Питання в наступному:Чи є тут майстерні по ремонту кавоварок (професійні,вендингові,домашні всіх типів)... Просто останні 10 років займався цим). Я розумію що спеціалізація доволі таки вузька, але якщо хтось чув про щось подібне або хоч як називаються фірми які займаються цим на місцевості-дайте будь-ласка знати! Ліцензії як ви розумієте в Україні ніхто не на таке видає , був тільки ФОП з кведом який підходив під цю роботу в Україні,але experience можна перевірити на практиці. Крім того фірма з якою я співпрацював доволі такі іменита в Україні в вузьких колах. Зрозуміло що на початок буду готовий працювати навіть двірником за потреби, Але цікаво вирости хоча б до того рівня що був в Україні. Дякую за увагу.Всім гарного дня!
-
Доброго дня. Ми з чоловіком шукаємо full-time роботу. В пріоритеті склади та магазини, заводи на конвеєрах. Чоловік розглядає можливість працювати вантажником, різником каменю чи щось подібне, помічником механіка/електрика. Англійська В1. Маємо два роки досвіду роботи з людьми, з CRM-системами та платіжними операціями, по року досвіду роботи на невеликих складах. Усьому новому вчимося швидко. Чекаю у ПП всіх, хто може допомогти чи знає по своєму досвіду хороших рекрутерів.
-
Доброго ранку. У комплексі таунхаусів, де я живу (Russet Court на Rundle station) від Boardwalk, будуть вільні 2хбедрумні апартаменти з 1го лютого. Краще приїхати до лендлордів у комплекс для бесіди, але кому цікаво, то можу надати номер телефону. Ціни на апартаменти і планування попередньо можна подивитися на сайті комплексу.
-
А онлайн загранник сделать без вариантов? только в Едмонтон ехать?
-
Здравствуйте ищу работу в столярном цехе опыт 22 года от лестниц до бань без разницы что делать из массива дерева,может кто-то сталкивался с информацией по поводу столярных цехов сообщите мне пожалуйста спасибо