UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібна! Дякую!
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога з перевозкою речей, меблів тощо, звертайтесь 👇 Всім успіхів з облаштуванням в Калгарі 🇺🇦💗🇨🇦 Man with truck offering small moves starting at $60 in Calgary, High River, Okotoks and surrounding areas. I supply the truck and straps I don’t supply moving blankets to protect the items. Need help with heavy items as I’m only one person. Price all depends on distance and approximate weight. Call, text or message for for a free estimate. 4039072110 4. 403 402-6811 Он просил скинуть ему точку А точку Б откуда куда перевозить и фото чего перевозить ( если есть )
-
Доброго дня! Завтра є вільні місця в машині до Едмонтону. В 6-30 виїжджають, в 16 приблизно вертаються
-
Добрый день, кто давно тут может помочь или подсказать, подписываем договор на аренду квартиры, хозяйка в другом городе Просто по-человечески не хочется попасть впросак
-
Доброго дня . Підскажіть де ви купляли insurance на квартиру. І чи хтось купляв на пів року ? Дякую
-
Но он не то чтобы огромный, на диване может все и закончится
-
Я где-то в понедельник-вторник буду кататься на траке
-
Доброго дня всім! Звертаюся за допомогою до чоловіків. Можливо хтось з вас має бажання, вільний час або без роботи зараз? Мені потрібна допомога з перевозкою дивана, матраса, крісла!!! Я, звичайно, заплачу за допомогу! Заберу і привезу. Я лише четвертий день в Калґарі! Не маю жодного знайомого тут, хто міг би допомогти. Дякую!