UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
📑 Обов'язкові документи для всіх абітурієнтів (Mandatory documents for all applicants Express Entry). ✔️ Підтвердження медичного огляду ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️ основний заявник ▫️ їхнього чоловіка або партнера ▫️ діти, які знаходяться на їхньому утриманні, в тому числі несупроводжуючі ✔️ Посвідчення поліції (Для країн, у яких заявник більше не проживає, поліцейська довідка повинна бути видана після того, як заявник востаннє перебував у цій країні 6 місяців або більше) ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ▫️Їх чоловік/дружина або сімейний партнер ▫️Діти, які знаходяться на їхньому утриманні, віком від 18 років, у тому числі несупроводжуючі ✔️ Копія сторінки паспорта або проїзного документа ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ▫️Їх чоловік/дружина або сімейний партнер ▫️Діти, які їх супроводжують ✔️ Підтвердження досвіду роботи (приклад листа від Канадського роботодавця) ◾️ Копія свідоцтва про народження або інший еквівалентний документ ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Всі діти на утриманні, в тому числі несупроводжуючі ✔️ Підтвердження навчання ✔️ Провінційний або територіальний сертифікат кваліфікації (провінційного або територіального сертифіката кваліфікації ) ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ▫️Їхня дружина або сімейний партнер, якщо це можливо ✔️ Лист-пропозиція від роботодавця ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ✔️ Підтвердження наявності коштів ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ▫️Їхня дружина або сімейний партнер, якщо це можливо ▫️Їх супроводжуючі діти віком від 18 років ✔️ Свідоцтва спільного та спільного проживання ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ✔️ Свідоцтво про одруження ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️▫️Основний заявник ✔️ Свідоцтво про розірвання шлюбу та договір про розлучення ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ✔️ Свідоцтво про смерть ▪️Особи, які повинні подати цей документ ▫️Основний заявник ▫️Їх чоловік/дружина або сімейний партнер ‼️🖊 ПЕРЕКЛАД ДОКУМЕНТІВ В КАНАДІ 🇨🇦 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Вітаю! Родина з 3х людей (мама та два хлопці 7р та 3р) приїзжаємо до Калгарі 31.01 тому вже шукаємо затишне житло на тривалий термін. Цікавить близькість до громадського транспорту та магазинів, бюджет до 1800$, усі потрібні довідки надамо.По датах з 15.02 (можна раніше) або 01.03 Дякую завчасно за інформацію в приватні
-
Доброго дня! Була я і моя родина в цій клініці. Можу рекомендувати цю стоматологічну клініку. Працюють по бенефітах. Якщо комусь потрібно ось контакти і адреса. Ульяна, вона україномовна канадійка. Працює в стоматології (20 років) може вас записати до лікаря та перекладати вам в клініці, що вам каже лікар та ваші запитання. 1032 17 Ave SW #102, Calgary, AB T2T 0A5 Телефон 587-891-93-43 Ульяна.
-
Miller Law Firm
-
Якщо це щодо мобільно зв’язку- я тут😅
-
Дайте, будь ласка, контакт україномовного працівника Rogers 🙏
-
Какая служба дешевле, чем dhl?
-
Почтовыми службами
-
Здравствуйте, подскажите, кто то пересылал вещи из Европы в Канаду?
-
Чи є тут хтось, хто подавався по Альберта опортюніті стрім працюючи у Value village на pr?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, в'їжджаючи по visitor візі сuaet одразу в аеропорту видають дозвіл на перебування на 3 роки (як work permit)? Цей дозвіл діє 3 роки і не обов'язково ж постійно проживати в Канаді протягом цих 3 років? Наприклад, якщо заїхати по cuaet, отримати дозвіл, а потім поїхати з країни, то можна буде за цією ж візою (якщо вона буде дійсна) знову в'їхати і потім проживати в Канаді до дати закінчення дозволу, навіть коли вже cuaet закінчиться? Поділіться, будь ласка, де можна прочитати або подивитися про це?