UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так в лаб на попадеш без направлення і аналізи додому не прийдуть брати
-
Щось є… але не в такій кількості варіантів як в Україні. З того що є: Labs (blood /genetic testing..) X-ray/ MRT Hair clinics Teeth Eyes Fertility clinics Mental health Rehabs after orthopaedic surgeries Та багато іншого… До речі, є варіанти потрапити до гінеколога та зробити операцію наприклад у ВС . Знаю людей які робили private операцію( endometriosis). Варіанти є… але це не дешево зовсім+ логістика іноді виносить весь мозок …
-
Доброго вечора, хто летить в Канаду може через тиждень-два?. Мама хоче прилетіти ,але сама переживає.
-
Дуже треба🙏
-
Серйозно?? Дякую що сказали
-
Rehabs after orthopaedic це по ортопедії?
-
Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, до кого можна звернутись стосовно заповнення 0 декларації?
-
в чате по селпипу вся инфа об этом есть. ну и сам лично имел с этим дело. обычно повышают на 1-2, жене повысили аж на 3 после перепроверки и если так получится что бал изменят (то есть окажется что они неверно оценили изначально) то 55 дол возвращают
-
саме смішно те, що дружина райтінг написала найкраще із усіх секцій, їй поставили 9 і там ще фід типу помилки і бла бла бла. а потім переоцінили і поставили 12. типу ідеально і помилок значить нема ніяких зовсім (кудись дивним чином пропали). таке враження що там від балди ставлять оцінки в надії що заплатите ще й за переоцінку. Хоча особисто я і спікінг і лінснінг (те що перевіряють люди, а не тестові завдання) отримав вище ніж очікував сам. так шо там рандом
-
Дякую. 🙏Буду знати
-
Ну це ж треба,цілих 3 бали вкрали
-
Здрaвcтвуйте, ищeм людeй, oнлайн, 120 eвро в дeнь
-
Нашли. @Levros96