UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо!
-
K_Ira_S: Доброго дня, маю зарезервований білет до Вінніпегу на 17 січня о 17 godziny з Варшави, пересадка у Торонто. Однак маю проблему, я не можу летіти і не полечу. А повернути кошти за білет неможливо Може хтось щось порадити, що робити. Перевізник LOT.
-
теж цікаво
-
С 15 февраля до 1 июня сдаётся дом 2 bedroom, 2.5 bathroom. ( не подвал) на NW Panorama. CAD 2500 + utility. Мебелерованный, посуда и тд. Идеальный вариант для ньюкамеров, пока ищите постоянное жилье.
-
Це не шовінізм а погляд з висоти 54 річного життя
-
Не переходи на личности, когда нечего сказать лучше ничего не говори
-
По украинскому водительскому удостоверению, можно ездить и брать машину в аренду?
-
Привіт. Пішла продовжити fair entry. Взяла з собою декларацію з минулого року. Мені сказали, що треба ще мати з собою лист від бенефітів або лист від соціального працівника. Лист від бенефітів загубився. Підкажіть, будь ласка, як отримати лист від соціального працівника?
-
Можно отримати новий лист надіславши запит на пошту [email protected] , але це займе тижні 2. Я взагалі продовжив з витягом з податків, він називається Notice of assessment і його можно знайти у особистому кабінеті CRA