UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається кімната для хлопця українця без шкідливих звичок в районі Lakeview Sw, ціна 650$ щомісяця +депозит650$ з урахуванням комунальних послуг та інтернету. В кімнаті є все необхідне та вона вже доступна для заселення. Лендлорд канадійка Laurie (Лорі) , українскою та російською не спілкується, тільки англійською, кому цікаво пишіть їй англійською в особисті @Fdjjss68 та домовляйтесь.
-
Раніше без цитрамону з дому не виходила , потім спробувала ось цей продукт( вітаміни) і вже давно забула що таке головна біль. +енергія на увесь день 🤗
-
Значит то у вас были головные боли по придуманной причине. Я витамины и микроэлементы пью много лет (без вредных привычек и с активным спортом). И головная боль если это паталогия, то витамины не могут помочь. Конечно, легковнушаемым неврастеникам и мантра может помочь). Так что свои чудотаблетки лучше не рекламируйте отчаявшимся людям
-
Дякую🤝
-
До конца месяца.
-
Привіт👋🏻 Проїзний на місяць в програмі CalgaryTransit Він дає змогу на проїзд 30 днів з моменту покупки Чи до кінця поточного місяця?))
-
Ой ну це все відносно. Просто на карті тільки центр по факту і тільки пару районів центра. Це ситльно звужує пошуки. Тому я і звернула увагу вашу, щоб ви не шукали серед 10 будинків тільки. Та і чесно кажучі хотілось би від автора карти хоч яких то коментарів. Бо в кожного свої умов. Наприкоад чому інглвуд ні, бо я ніби вважаю це гарний район. А щоб радити де жити, то потрібно знати ваші потреби. Умовно у авктивно тусующійся пари без дітей і родини з маленькими дітьми різні бачення житла, чи буде у вас машина чи ні супер важливо. В нас двоє дітей, є машина, любим спокійний спосіб життя і супер щасливі в районі маккензі тауні (якого нема на карті).
-
Да, конечно Вдруг интрижку ищешь - это сюда.
-
Странно, что про курение наркотиков не написали:-))))
-
Ну, это интернет🤷 Надо быть готовым ко всему.