UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вот её комментарий (Более чем странный вопрос к людям в чате "Знакомства (амурні справи))))
-
То який рекомендуєте???
-
Всім привіт. Планую в кінці лютого або в перших числах березня летіти в Калгарі з сином 4 роки. В мене таке питання, підскажіть будь ласка , на яку погоду потрібно брати одяг? Маю на увазі на зовсім холодно ,типу -20 чи 30?! Чи приблизно -4-5 . Можливо смішне запитання але я перший раз, та не знаю . Заздалегідь дякую
-
Маю декілька важливих запитань, прошу прокоментувати тих, хто дійсно знає відповідь. Якщо є лінки, посилання на ваші слова, і це не просто «мені сказала кума», то взагалі буде ідеально. 1) Яким чином станом на сьогодні можна переказати кошти з України в Канаду? 2) Якщо їхати з кешем, яку суму можна привезти до Канади? Яка повинна бути сума на людину/сімʼю щоб її не декларувати? Або ж що випливає в подальшому якщо прийдеться декларувати кошти (я не проти це робити, просто цікаво)? За них потрібно буде платити податки? P.S.: Мамкіних бізнесменів, експертів на всі питання і тролів прошу сфокусувати свої старання на якомусь іншому пості.
-
Привіт ! Продам KIA SORENTO. 2011 рік. Максимальної комплектації в даній моделі. Повний привід. Весь взагалі цілий, максимально доглянутий, один єдиний власник з моменту купівлі. Корозія взагалі будь де відсутня. Обслужений до дрібниць, майже нові зимові колеса ! При бажанні можемо сміливо їхати на будь який сервіс для перевірки. Авто дійсно вартує уваги. 9700 CAD.
-
Привіт! Чи траплялось комусь тут грузинське вино, таке як Алазанська долина, Кіндзмараулі, Сапераві? Завчасно дякую🙌
-
😂😂😂😂😂😂😂😂
-
Даже не буду отвечать на комментарий ваш.
-
Навіть хванчкару знаходив
-
Є в коопах інколи
-
Український бізнес нетворкінг та доповідь на тему податків, бізнесу та їх поєднання для українців в Канаді Для кого: * для осіб, які вперше подають податкову декларацію, * мають питання щодо канадської системи оподаткування, * тих, хто цікавиться зменшенням своїх податків і хоче отримати поради та швидкості щодо зменшення податкового тягаря * тих, хто вже відкриває бізнес у Канаді або лише розглядає свою можливість * тих, хто шукає нові цікаві та корисні знайомства. Дата: 27 січня, 13:00 - 17:00 На вас чекають: 13:00 - Виступи приватних підприємців 14:10 - кава-брейк 14:30 - пані Елла - Приклади зменшення податкового навантаження, можливі витрати та податкові кредити 15:30 - Q&A (питання / відповіді), фуршет, нетворкінг, знайомства Місце: Свято-Володимирський Український Православний Собор 404 Meredith Rd NE #1, Calgary AB g.co/kgs/tj534c3 Вартість (фуршет, кава) - 20$ / дорослого Доповідач: Елла Авакян, бухгалтер, податковий спеціаліст з більш як 20-ти річним досвідом в Канаді Реємьрація за посиланням: docs.google.com/forms/d/1Y4vXwg03GQV_MzWP1CxU4zRGZnZHGdLkFWsJfTge95I/viewform?edit_requested=true Питання з приводу івенту, відкриття бізнесу, податків та інше: t.me/uu_calgary/49461 При підтримці української спільноти з UU Calgary