UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Шукаю себе в таких сферах, не тільки в Калгарі: 1) Виробництво і проектування кемперів/трейлерів 2) Агродрони, управління/пілотування/обслуговування 3) Digital Marketing/SEO просування сайтів 4) Електромонтажні роботи в квартирах, будинках і офісах. ***Маю досвід у всіх сферах 2+р. Мені 39. Англійська В1-В2. Водійське є.
-
Доброї ночі! Вже задавала це питання, спроба номер 2 Хто може порадити де зробити certified translation швидко і не за всі гроші світу?
-
Привіт! Ми в подібній ситуації. Польща має подовжити захист на тих самих умовах до вересня. Щодо виїзду - якщо виїдете до 30 днів - статус не втратите. Але при виїзді скажіть, що маєте mObywatel (навіть якщо вам скажуть, що їм все одно), а при вʼїзді покажіть обовʼязково і наголосіть, що ви всі користуєтесь з тимчасового захисту. Під час пересадки в аеропорту Франкфурт чи Париж, теж показуєте mObywatel, щоб підтвердити, що ви не є нелегалом, який перебуває у Європі після закінчення терміну безвізу. Статус в Польщі злітає регулярно навіть без виїздів. Головне, щоб ви мали підстави його відновити - повернулися протягом 30 днів
-
Дякую
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Возможно, новая «Метро 2033» — игра для PlayStation VR2 под названием Metro: The Awakening. Как сообщают слухи, это может быть та самая «новая часть Metro», про которую говорили инсайдеры. Действие развернётся в открытом мире, а релиз может быть эксклюзивом шлема Sony. При этом неизвестно, работает ли 4А Games над традиционной игрой в серии — по слухам, студия также может делать ещё и мультиплеерный шутер. Правда или нет, узнаем скоро. State of Play состоится уже на этой неделе, если верить утечкам.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при подачі на pr чи треба оригінали свідоцтва про народження? Чи достатньо відсуанованих копій?
-
Добрий день, підкажіть , якщо брати в ручну поклажу жратви на всі 12 кг дозволеної.То не буде проблем при контролі?(жрптва уся дозволена яку можна везти)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Доброго дня! Плануємо приїхати до Канади по CUAET. В майбутньому є плани на PR. Почула інфо, про те, що потрібен Диплом+Додаток та свідоцтво про закінчення загальноосвітнього закладу. В мене є диплом Спеціаліста з Додатком та Бакалавра БЕЗ Додатка, буде достатньо тільки Спеціаліста +Додаток (1 рік), чи потрібен ще й бакалавра/ загальноосвітній?
-
Дякую за інформацію. Ви собі надіслали амер долари з Вайсу в CIBC usd?
-
В общем. Называется отвернулась на пару-тройку месяцев от чата. Именно сейчас, после этого хейта, мне стало ясно, что тут произошло. Конечно, я пошла отсюда. Ибо: 1. женщину должно окружать приятное ей общество 2. ...та лень писать... бо для своих шутить нет настроения, а для дебилов- только бисер перед свиньями метать...