Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
380.9k Posts 16.1k Posters 521.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    У всякому разі там де знімав і немає подвійної конвертації, ні де не бачив щоб працювало NFC 😔 навіть с канадійський карток
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    дякую зрозумів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    от жешь(((
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Тут теж повимикали NFC в банкоматах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    "NFC не буде працювати з укр карток." - чому? В мене все працює в європі окрім Португалії, вони вимкнули в банкоматах nfc. --- "Обмеження є більше у укр банків. Наприклад з грн карти по 12,5 тис грн в еквіваленті знімати можна на тиждень" - про обмеження я вкурсі. Але якщо валютна картка то до еквівалент 400К грн в міс але не більше 100К грн в тиждень
    1 Reply Last reply
    0
  • t6518911849T Offline
    t6518911849T Offline
    Дарья Костюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня Хочу попросити про допомогу , намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t6518911849T Offline
    t6518911849T Offline
    Дарья Костюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня Хочу попросити про допомогу , намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
    1 Reply Last reply
    0
  • t6518911849T Offline
    t6518911849T Offline
    Дарья Костюк
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t6518911849T Offline
    t6518911849T Offline
    Дарья Костюк
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatyana
    wrote on last edited by
    Дівчата, привіт. Ділюсь своїм досвідом переліт Відень- Калгарі з двома дітьми 8 років та немовля 4 міс. ◦ Летіли через Амстердам авіалініями KLM; ◦ Для малят можливо без доплати взяти із собою автокрісло та візочок; ◦ Візочок є можливо здавати лише перед посадкою в літак, що дуже зручно, так як весь час переходу по аеропорту не треба тягати дитину із собою; ◦ Можливо заздалегідь замовити люльку для дитину, яку кріплять на стіну перед вами, але це обов’язково треба зробити заздалегідь і не факт, що вона буде ваша, так як їх всього 2 на рейсі. Нам, нажаль, вона не дісталась; ◦ Для малят бажано взяти легеньку шапочку, бо сильно дує кондиціонер.
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    І зняття з фізичної картки Wise в банкоматі в Канаді теж не працює. Або оплата або переводити на канадські рахунки з Wise. Як і написано у них на сайті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Не новий. Таких повідомлень багато в інстаграм/фейсбук про заглохла машина і тп
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    На рік. 30к. Вибачте. Виправився
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    новый вид развода?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    "До 35 тис CAD не потрібно відкривати GST" на міс? чи ця сума на рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Так. Це і вигідно тимчасово получати напряму для життя тут. Головне відкрити тільки USD рахунок у банку і можна вказувати в реквізитах. До 30 тис CAD не потрібно відкривати GST
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    ага прочитав по посиланню але все одне є питання. хоча вже є вектор пошуку. дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t82272235T Offline
    t82272235T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Це як НДС
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    iLEGO
    wrote on last edited by
    ммм якщо буде 100% більше то тре GST? якщо є лінк з описом що це таке буду вдячен
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Cortes
    wrote on last edited by
    RBC, але тільки з їх каретками. Ну, вчора працювало)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags