UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, шукаю роботу в агросфері, а саме в зерновій лабораторії, оскільки маю більше 10 років досвіду. Дякую за будь-яку інформацію.
-
Без лицензии этой даже рассматривать не будут. Там легкий тест, пройти онлайн за 30 или 50 баксов, точно не помню
-
Pro serve
-
Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, куда можно устроить на работу подростка?
-
Продаю жіноче пальто Calvin Klein, розмір XS, тримає тепло до -30С. Ціна 90$. Локація Beltline.
-
Створіть резюме на uujobs.ca
-
Продаю жіночий пуховик Massimo Dutti, натуральний пух, можна носити при -30С, б/у, гарний стан, ціна 80$. Локація Beltline.
-
Залужного звільнили...
-
Партії відніше, значить так треба
-
Привіт! Шукаю 1 bedroom, pet friendly. Готова заїхати в 20-х числах або на початку березня. Бюджет- до 1500
-
Дякую
-
www.instagram.com/yulia_doroshenk0?igsh=b3B4b2Q4bWN6ZDA0 Можу порадити цю дівчину, вона займається розблокуванням теж.
-
1. Rental Prices Increase: In 2023, Calgary is experiencing a consistent rise in one-bedroom apartment prices, currently at $1,890, a 26% increase from the previous year. Two-bedroom apartments, averaging $2,200, maintain their cost but show a significant 29.4% price hike compared to the same period last year. 2. Да, тоже подняли цену в этом году на 20%
-
Продаю 7 чохлів на iPhone XS, всі в ідеальному стані, деякими навіть не встиг скористатись, бо телефон не довго пробув в мене і так як я його втопив в річці тому вони мені всі не потрібні. Якщо потрібно більше фотографій, пишіть в особисті повідомлення. Віддам всі за 35$