UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Самое смешное что «Job offer, baking goods и тд. Остальное на русском)) Смотря какой фэбрик))
-
а нашо employment letter?
-
Правильним буде надрукувати дві копії заяви про звільнення, підписати обидві, і віднести одну менеджеру/босу (другу залишити собі). Поспілкуватися і сказати причини як буде необхідно, можливо домовитися (попередити чи записати) щодо використання його контактів як референсів для наступного працевлаштування. Відпрацювати два тижні і бути вільним. Коли таксовий сезон почнеться написати щодо т4, яку насправді вам мають відправити і без запиту… наче таке щось
-
Всім привіт, здається кімната за адресою 6440 4 st., NW для пари 1000$ (все включено). Поряд 2 хв пішки супер стоп , 10 хв пішки всі необхідні магазини ). Деталі в ПП
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка яку максимальну суму можна завести до Канади на людину чи сімʼю ?
-
в іншому випадку вони приїдуть і встановлять все що треба :)
-
вже писав наче, майже за 2 роки користування oxio не мав ніяких проблем ніколи. після переїзду треба було щоб майстер прийшов, і перша можлива дата була на два з половиною тижні вперед. Написав в підтримку що не хочу чекати, пожартував що я зумер і отримав відповідь типу: «I'd die without internet lol, I can move your appointment to *дата через два дні* dude»
-
Як не пройдете тест на дальтонізм - відправлять на перевірку зору до офтальмолога
-
І боковий зір також
-
Мене перевіряли у режестрі