UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, ми вчора забрали котика. Хлопець який його віддав виїжджає , з документів у котика нічого немає окрім документу що його кастрували місяць тому. Ми коли його забирали він нам віддав пакетик сказав що там документи на нього. А коли приїхали додому подивилися а там тільки документи з клінікі за операцію. Я йому пишу питаю за щеплення та за паспорт але він не відповідає 🤷♀️ Під скажіть будьласка мені треба йти в клініку? Зробити документ для нього? Як це правильно робиться? Дякую 🙏
-
роботу скоріше за все не знайдете, окрім випадків якщо ви раптом не дуже затребуваний працівник яких мало в світі або якщо у вас є коннекти. На житло якщо дивитесь то дивіться лише від ліцензійованих агенств, а не від приватних лендлордів(можуть бути шахраї або житло може не відповідати фото, тому краще на місці дивитись на житло), але так як це агенство, то їм треба кредитна історія, наявність роботи і тд, тому ...
-
Ви в Україні знаходитесь?
-
Дівчата привіт питання до вас, тут є якийсь екстрений гінеколог? Дуже срочно треба
-
Продам зручний матрас marshall з додатковий шаром комфорту , дезінфікованій, + Новий, запакований SafeRest Protector (Використовується для додаткового захисту від бактерій та жуків і іншого). + spring box(такого ж кольору і дизайну як матрас) Downtown West 8ave . - 200$
-
Отличный и надежный семейный автомобиль, не имеющий абсолютно никаких проблем с обслуживанием. Статус ACTIVE, поставляется с новыми зимними шинами. Новый аккумулятор и новые тормозные колодки. Недавно была замена масла.Имеет подогрев передних и задних сидений и руля, buetooth, камера заднего вида и датчики слепых зон. Понорамная крыша выглядит великолепно на этом Hyundai Santa Fe 2014 года Двигатель 2.4 бензин Пробег 204700 Цена $14,200.
-
Если беременны, то можно к Кравченко без всяких направлений.
-
Дуже вдячна)
-
А можно контакт
-
Мы вчера пересекли на поезде границу Польши. Проверяли все что можно. Чип, паспорт, все сертификаты. Потом спросили везу ли я корм. Я не влезла совсем (собака на натуралке). Видимо не поверили, сто без корма и перешмоеали все мои вещи. Я так и не поняла, что корм нельзя? Почему его так настойчиво и придирчиво искали?