UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нигде не Имакс кроме кинотеатра, конечно:)
-
15 баксов в аппле+, 13 вроде в прайме Оппенгеймер)
-
-
Пересдаємо контракт на 1 бедрумну квартиру з 1 березня 33 поверх, 4 ліфти 1899 $ 1000 $ депозит У ціну входить опалення та вода (електрика та інтернет окремо) Контракт до 1 серпня 201 10 AVE SE Дуже зручне розташування -5 хвилин до ctrain -8 хвилин до superstore - тренажерний зал, 2 барбекю зони, кава машина з безкоштовною кавою, критий паркінг (ціну потрібно уточнити в офісі) - можна з тваринами
-
Підскажіть, Celpip з мінімальним балом в 4 підходить ? Якщо немає ні копій ні оригіналу диплому, як отримати підтвердження, чи потрібні ці документи далі на подачу PR?
-
24 лютого 2024 року мітинг в місті Калгарі початок 16:00. Місце проведення: Calgary City Hall Atrium - адреса 800 Macleod Trail SE facebook.com/events/s/stand-with-ukraine-until-victo/370147075766140/
-
Я думаю это бред, заполнять каждый штамп или каждый порт, думаю что надо писать объяснительную записку, что работал моряков, на берег почти не сходил, бывал в таких то портах, по пару дней и тд... У меня другой вопрос, в украине между рейсами жил по одному адресу, но как записывать то меня не было в украине по 4-9 мес... у судна нет адреса, только порт приписки...
-
Є цигарки, Camel Yellow з Польщі, дуже добра якість, тут ви їх не купите, кому потрібно звертайтеся
-
Order picker(працівник складу) А як бути з підтвердженням диплому? як я знаю що і без копії можно то все зробити, але буде довше
-
Є цигарки, Camel Yellow з Польщі, дуже добра якість, тут ви їх не купите, кому потрібно звертайтеся
-
Продам чайник, кофеварку и миксер в хорошем состоянии. 25 долларов за все вместе.