UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста где можно сделать письмо от социального работника для fair entry ?в церкви по субботам больше с этим не помогают .
-
Є контракт на телефон
-
Тут нема поняття контракт на тариф Всі вони без контракту
-
Якщо вам на місяць буквально заїхати - краще використовувати українську сімку в роумінгу А якщо на довше то 34$ 30 гіг на післяоплаті, як на мене - краще
-
Та я вже продала. Я написала в канадський супорт дайсона запитала чи вони обмінюють, вони сказали, що ні, сказали користуйтесь, де купили 😅. Та ладно, буде більше місця в багажі. Куплю по місцю новий відразу, бо я тільки 2 дня без нього, а вже невиносимо 😂
-
Доброго дня, сім'я з дитиною 2,9 р. шукає житло до 2000 cad, дуже вдячний за зворотній звʼязок.
-
Доброго дня! Сімʼя з дитиною шукаємо 2-х бедрумну квартиру, тільки не в центрі, з 1 березня готові заселятися. Без тварин і шкідливих звичок. Гарантуємо чистоту.
-
Підкажіть будь ласка, чи є якийсь WiFi у аеропорту? Якщо нема, то чи можна там одразу купити сім-карту канадського оператора? Або, можливо, краще вже купувати у когось з тематичної гілки цього чату?