UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продамо дуже теплу ковдру та приладдя для праски у звʼязку з переїздом, ціни на фото, забирати у даунтауні, 5 хвилин від зупинки Вікторія Парк
-
Пропуск до парків Канади для машини, а-ля сімейний, не підписаний, тобто не привʼязаний до власника, тобто його може використовувати інша людина, при бажанні можете підписати, залишилось пів року використання
-
Обов'язково, інакше зарахують пропуск. На сайті вашої школи в контактах шукайте щось типу attendance line, телефонуйте туди, там автовідповідач - називаєте ім'я дитини, клас, дату пропуску і причину. Вони потім ці повідомлення збирають і відмічають. Якщо ваша дитина пропускає школу і від вас не було такого дзвінка-підтвердження, вам зателефонує злий робот з CBE і скаже "ай-яй-яй".
-
…и драка на ножах
-
Щиро дякую! Гарного Вам дня!
-
Удача, везение и знакомства:)
-
Кого его? Знакомься с людьми, заводи разговоры, больше общайся. В магазинах много наших, можно познакомиться, разговориться, взять на заметку. Ходи на ивенты, тусовки и т.д.
-
друзі і знайомства
-
за 2 роки мав я досвід з “цікавими” співвічизнками тут… не всі погані звичайно, не всі заздрять і тд, але вірити при кожній “не переможній” новині в іпсо це мэм ще той…
-
Так и ответ конкретный. Нетворкинг, рекомендации, etc тут очень много решают🤗
-
іпсо іпсо ні ні бидла тут немає погані люди є лише в рашці бидлаточканєт
-
Продам Письмовий стіл-25$ Тумбочка-15$ Шкафчик -35$ За подробицями пишіть в приват
-
приклад друже що був зі мною тиждень тому Маю дві роботи, вирішив піти з першої бо не подобається. Сказав про це босу на другій роботі, просто під час спілкування, бо ми часто розмовляємо, інколи гуляємо і він просто класний чувак. + я додав що такий що зминів сферу діяльності бо вже втомився. Він каже: “напиши потім коли ти закінчуєш і тд, і подумай що саме хочеш, а я у друзів попитаю і зроблю все що зможу щоб тобі знайти щось круте” мабуть так і працює