UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім!Хто може підсказати як зробитись self employed? може є якість лінки? Ти по скільки вартує і як закрити наприклад з часом якзо потрібно буде. Знаю що це можна зробити самому і нагуглити самому теж можна просто всі лінки які я бачу це "допоможемо за всі гроші світу зробити..." і т.д. ... Завчасно вдячний.
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции Viktoria Park в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься - пишите, подберем любое удобное время⏳ Примеры работ есть в моем инстаграме: @ivanusbarberus
-
Нам взагалі видала що ми повинні все привести в такий стан, як ми заїхали - 5 разів складалися у валізи, а потім шукали необхідні речі. На пʼятий раз я вже не стала все ховати, в контракті про це нічого немає, є лише написано що вона може приводити дивитись, але нічого про те що я маю вилизати все та скластись у валізки. Пʼятий раз вона була дуже незадоволена нами😆