UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, якщо летіти рейсом Польща-Канада через Лондон без візи, які є ризики, що не пропустять
-
Здається квартира у Махогані (Mahogany Row-11) До вартості включено доступ до озера (пляж, байдарки та падл дошки - мешканцям комюніті безкоштовно, тенісний корт, дитячі заняття (теніс, ковзани, літній лагерь) - за невелику плату, безкоштовні заняття англійською один раз на тиждень - в центрі комюніті для її мешканців. Паркомісце біля будинку. Плаза та автобусна зупинка 5 хвилин пішки. Квартира на першому поверсі одна велика спальня та кабінет - ми використовували як другу спальню. Всі комунальні крім електроенергії та інтернету включені. Квартира дуже тепла. Менеджмент виставив 2200 але можна і потрібно торгуватися. Контакт менеджменту і посилання на обяву(прибрати пробіли з посилання): argos .realpm. ca/residential/11-mahogany-row-se
-
Дякую
-
Всем привет , подскажите кто то брал справку о несудимость с Германии как вы это делали ?
-
Пишите вопрос к администрацци порта. По разному бывает.
-
Обращайтест
-
Я з чоловіком шукаємо 1 кімнатну квартиру або Кондо з бюджетом до 1600-1700 . Може хтось перездає контракт .Пишіть в приват
-
А ваших права порезали? Или в укр отправили?
-
Чому счезають закріпи? Як їх вернути.😳 Шукаю інфу не можу знайти Цікавить питання, що до обов'язковості ставати на медстраховку, бо маю свою по світу. Медобстеження я пройду а от іншуренс не бачу резону поки є власна. Чи це вплине на щось мені?
-
Чесно, я це питання вивчав, і дійшов логіки, що краще купити, за винятком, якщо у вас звісно не супер брендовий багаж. Бо кожні 5кг будуть коштувати майже 100кад, 30кг 200кад, то я думаю краще нових шмоток докупить на ці 200 і не морочитись. Якщо хто знає варіанти - теж послухаю. Найдешевше це кажись було містекспресс (якщо не помиляюсь). ДШЛ там в мене волосся дибки ставало коли рахували 1 чемодан 20кг.... Щось під 350 зарядили...
-
Никто не запрещает иметь несколько. Одна истощилась - следующая в юз Под медстраховкой вы имеете ввиду healthcard ? Тогда все услуги будут платные + нельзя иметь фемили и собственно вашей карты в системе не будет, те для провинции медицински говоря не резидент
-
Оце сайт з пошуком сімейного лікаря , там є адреси і одразу пише чи приймають нових пацієнтів, я користувалась цим сайтом минулого понеділка,вибрала собі вулицю ближче до мого дому і подзвонила ,мене прийняли зразу на наступний день