UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та зараз якщо прикриють AOS я взагалі не знаю яка можливість тут лишитися буде у 70-80% емігрувавших) Express Entry мало кому підійде, навіть з віком до 30 і знанням мови. В Саскачевані програму "для народу" теж закрили. В Манітобі, впевнений, те саме буде.
-
Ребят продает кто-то сигареты канадиан лайтс зеленые?
-
Ну так, але гарантії немає.
-
Кстати, там сейчас можно переключить тариф с 12.75 до 11.49
-
Ну, во многих случаях говорить людям, что они некомпетентны в каком-нибудь вопросе - это не обсирание, я уверен.
-
Всім привіт) Дівчата запрошую на наш фотодень до 8 березня Дата проведення 18 лютого (в цю неділю) Локація: студія в ДТ Вартість 280$ за все: • макіяж&зачіска • оренда студії • декор (квіти, аксесуари, додаткове світло) • келих шампанського • 20 відредагованих фото • 1 відео Приклади фото прикріпляю, залишилося 5 місць, для броні пишіть в інстаграм: www.instagram.com/elviiiphoto?igsh=cWRzbzg4cDMzcm9l&utm_source=qr
-
www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C175C1EDD85E9E763F5A806FA Домівку в цілому байдуже де, там буде щось біля 250$/рік
-
Я погоджуюсь, але є ще атлантика і рурал, плюс варто шукати роботу у пріоритетах сферах.
-
Написал в приват
-
Если человек конкретно в чате спрашивает
-
Понял.
-
3-ьох кімнатний Таунхаус Адреса - 3500 Varsity Dr NW 10 хвилин до станції С-трейну Brentwood Ціна - 2500 CAD + utilities Доступний до заїзду вже
-
только если вас спрашивают, а если нет, то это и есть обсирание на ровном месте
-
Нет. Спрашивая что-то, нужны быть готовым, что ответ может быть не только такой, какой ожидается