UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам ноутбук HP Z15 Основные характеристики: Процессор i7-4700MQ 2.4GHz Оперативная память 20Gb SSD 500Gb Обслужен, готов к работе, довольно мощный и приятный ноутбук, стоящий своих денег! Цена 450 cad По поводу покупки в ЛС. Территориально Beltline, Downtown
-
Пишите в личку
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Всем привет, можете пожалуйста объяснить, входные данные: например на счету 2к , стеймент 31 числа и дью дейт 15 из 2к было потрачено 1к и 1го числа я внес всю сумму. после того как я внес всю сумму, могу я дальше катать кредику, это уже будет на новый стеймент ? и дью дейт уже будет для нового стеймента ?
-
Здравствуйте подскажите может кто знает, завтра работает Сервис Канада, чтобы сделать син номера?
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА!!! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
Привіт! Можливо хтось буде летіти 3.03.24 з Вроцлава о 6.30 до Амстердама і з Амстердама о 12.40 на Калгарі ?
-
Скажите пожалуйста, реально ли снять квартиру новоприбывшим, если нет рабочего договора еще? Если да, то где вероятнее искать?
-
Добрый вечер. Ищу комнату, чтобы подселиться в квартиру с девушками. Район NW. Заранее благодарю 🙏🏻
-
Дякую
-
Ще б/у Once Upon A Child