UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привед, вопрос есть, предлагают мне работу со ставкой 18 долларов час, это вообще копейки? И какой налог будет на эту сумму?
-
Здається з 01.03. бейсмент на дві окремі кімнати(без вітальні).Своя кухня та ванна кімната, окремий вхід. Оренда короткотривала(3місяці) Вартість 1000+ комунальні+інтернет.Депозит 500. Локація район Killarney 26 Ave SW. За детальною інформацією звертайтесь в приват.
-
Привіт всім😌 Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось працює у Superstore Calgary та може мене порекомендувати туди?🙌
-
Ортопед це через сімейного лікаря також. Мій 21річний син відвідував пів року назад але за направленням сімейного. Ми знаємо діагноз, тому після відвідування нічого поганого сказати не можу. Якщо напишете ввечері мені то може скажу де він його приймав і імʼя. Але точно знаю що він живе і приймає в Airdrie і раз в тиждень приймав в Калгарі
-
От здания зависит еще сильно В старом доме вода была будто слив какого-то завода, смэрть. В новом - ни запаха, ничего, вода как вода…
-
40 в неделю, но заикались за овертайм, но сомневаюсь
-
Всем привет! Может кто то находил инфу или из личного опыта поскажет что по ценам на страховку на машину? Думаю на лето взять транспорт что бы в горы ездить по выходным и хочу прикинуть сколько это будет стоить. Рассматриваю 3 варианта: 1. мото 2. легковая машина 3. фургончик типа форд транзит И я правильно понимаю что из обязательных платежей только страховка? Или могут быть еще какие-нибудь обязательные тех.осмотры, которые тоже нужно проходить и за них платить?