UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сказали что с хелзкартой платно рентген?
-
Подскажите пожалуйста, если человек не успел сделать медосмотр в течение 90 дней после приезда и сделает позже, что будет? Нам в аэропорту сказали что ворк пермит аннулируют. Как это проверить? Его реально аннулируют? Можно будет на него снова подать заявку и нужно ли это делать в таком случае?
-
Так да, вдруг заплатит.
-
Доброго ранку підскажіть будь ласка, що буде, якшо не відправити паспорта протягом 30 днів які написано в листі ? чи можна буде тоді ще раз зробити заявку на візу?
-
В других магазинах пуховики мы видели по 400-500 долларов и выше, в winners можно найти по 100-200 долларов
-
Есть такое, включают дурачка, авось прокатит
-
У меня был опыт сдачи рентгена, может кому пригодится. В клинике где я мед осмотр проходила, мне сказали что с хелзкартой рентген бесплатно они сами сделают. Прихожу туда, мне говорят платите за рентген, ничего не спросили есть хелзкарта или нет, просто платите. Я говорю нет, мне бесплатно и достаю хелзкарту, мне говорят ок и сделали бесплатно.
-
Nov 24, четвер • 10:30 AM Запрошуємо вас на вебінар «Місяць фінансової грамотності: заощаджуйте та будьте безпечні», який відбудеться 24 листопада 2022 року з 10:30 до 12:30 (онлайн в Зумі). Під час основного місяця фінансової грамотності в листопаді Програма TIES Money Smart запрошує вас приєднатися до майбутнього обміну порадами та актуальними ресурсами для навчання сімей і молоді в рамках діяльності з фінансової грамотності. Як бути розумним у грошах? Ви хочете дізнатися поради щодо складання бюджету, заощаджень, кредитної історії та того, як уникнути шахрайства та шахрайства? На вебінарі ми розглянемо: · Бюджетування · Зареєстровані фонди (RESP, TSFA) · Формування кредитної історії · Фінансова безпека - шахрайство та шахрайство · Розуміння ваших рахунків за комунальні послуги Ми запрошуємо всіх вас приєднатися до вебінару Save and Be Safe. www.eventbrite.ca/e/money-smart-save-and-be-safe-webinar-tickets-441825831957?aff=eand
-
Я нашла пуховики в магазинах winners, там скидки цены более менее и чем дальше от центра тем больше выбор.
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, для проїздного лист від соцпрацівника кожного місяці треба робити? І потім знов Fair Entry?
-
Є магазини де продається бу техніка? Тіпа ломбарди
-
Як каже мій чоловік: "То мабуть якась родова травма"🤣
-
Супер, буду дуууже чекати)
-
Та то явно обіженка якась. Сам голий,босий і вод того нікому не потрібен і думає шо і остальні такіж В мене в жінки подружка в Данію з чоловіком переїхали,так чоловік той постоянно за шось ниє. А ця подружка мої жінці пдачеться ,шо не може гроші на труси чи лівчик випросити,тому що " є трати па важнєє" Так шо я коли чую нитьо від мужиків,то це сразу всьо ясно) не від розумної голови і хорошого життя вони ниють