UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
можу надати додаткові посилання, але тут бот не дозволяє їх розмістити
-
Доброго дня! Запрошую до мітингу цієї суботи (24 лютого, 4-5 година біля Сіті-Хол та Центральної Бібліотеки в Калгарі), щоб підтримати Україну у 2-у річницю російського вторгнення! Західна військова допомога, в тому числі з Канади, затримується, що ставить під загрозу тисячі життів українських воїнів та мирних громадян. Україні терміново потрібні обіцяні засоби самооборони: достатньо боєприпасів, зброї та військових транспортних засобів. Канадський уряд має продовжувати військову підтримку Збройних Сил України проти злих російських загарбників. Ваша присутність на мітингу дуже важлива! Stand With Ukraine rally in Calgary: 24 February, 4-5 PM Calgary Municipal Plaza (next to the Central Library) 800 Macleod Trail SE Please, bring your posters!
-
Подскажите ,где то есть места где собираются поиграть в футбол?
-
Писали, что в Едмонтоне остался только консул с помощником, потому поймать слот не реально. У них просто нет времени на прием по таким вопросам. Продление решается в живой очереди. Рекомендуют ловить слоты в Оттаве и Торонто
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка що робити в такій ситуації, прилетів в Канаду вчора, і сьогодні як на зло випав маленький шматочок зуба. Куди краще звертатися, і скільки приблизно це буде коштувати?
-
Я підозрюю каріес і потрібно ставити пломбу. Можливо хтось був у схожій ситуації
-
Суперстор.
-
Пересдам 1 бэдрум апартмент за адресом 2903 Unwin Rd NW с марта(возможно с конца февраля) (Boardwalk).Цена 1560. 500$. депозит. 8 минут пешком до Banff trail station. Под домом автобусные остановки в разные части города. Все утилиты включены. Паркинг +25$ Для подписания договора важно наличие работы и зарплатных ведомостей
-
🇺🇦 Слава Україні 🇺🇦 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС НА КОЛІНАХ! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. У дитини 60% опіків тільця нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Номер Картки 5417330104555427 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Будласочка я вас благаю допоможіть. Мені дійсно немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️🆘️ *Люди я вас благаю відгукніться допоможіть мені заради усього святого.* НАМ ЗАЛИШИЛОСЯ ЗІБРАТИ ПОТРІБНУ СУМУ 77.200грн. НА ПЕРЕСАДКУ ШКІРИ. 🆘️🆘️😭😭🙏🙏😭😭🆘️🆘️ БЛАГАЮ ДРУЗІ ДОПОМОЖІТЬ ХТО СКІЛЬКИ МОЖИТЬ Я ВАС БЛАГАЮ ПРОЯВІТЬ РОЗУМІННЯ ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ ВРЯТУВАТИ ДИТИНКУ. 😭😭😭🙏🙏🙏
-
24го лютого по всій Канаді відзначаємо річницю повномасштабної війни Просимо долучитися в суботу до акції в Калгарі! Будуть політики, преса, і канадська публіка присутні - щоб заохотити їхню підтримку, треба показати нашу небайдужість діяти публично для підтримку України. Також, буде велика честь гостити і чути від батька Кайла Портера, калгарієць який воював за Україну i загинув під Бахмутом минулого літа. 📌Субота, 24 лютого 2024 року ⏰16:00-17:00 📍Municipal Plaza (800 Macleod Trail SE, Calgary) *Локація буде надворі - просимо одягатися відповідно до погоди* fb.me/e/4ei79B4wr Долучаються понад 45 інших міст в Канаді до ціеї акції -> www.ucc.ca/stand-with-ukraine/february-24-2024-call-to-action/ #StandWithUkraine - To Victory!