UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@Gerda911
-
Вообще-то, если эта компания будет существовать не только на бумаге - то никаким Fraud это считаться не будет. Вот если все по документам будут какими то менеджерами или проджект лидами с тирами 0-2, а фактические все будут убирать снег - тогда да. А если, к примеру, строительная фирма и там есть пару сертифицированных plumber, electrician, и т д, а остальные их помощники - 0 вопросов
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка скільки середньо чекати на бенефіти? І чи можна десь подзвонити і взнати чи вони вже є в системі?
-
20 $
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови. Набираю до себе на заняття 2 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або поліпшати ваш рівень англійської мови. Також готую до CELPIP Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
Усім привіт! Мене звати Марія, я вчитель англійської мови. Набираю до себе на заняття 5 учнів (провожу уроки по одинці та групами (2 учнів)). Готую до іспитів, допомагаю освоїти англійську мову з нуля, або поліпшати ваш рівень англійської мови. Пишіть мені у особисті, буду рада допомогти ✨
-
Може хтось оформляв non-owner vehicle insurance? Розкажіть де зробити. І скільки вийшло. Чи можна онлайн, не можу знайти як заеплаїтись
-
Завтра їдемо на Lake Louise + заїдемо в декілька інших місць. Виїзд о 7, повернення пізно ввечері. Хто бажає є одне місце, пишіть в приват за деталями. Поїздка не комерційна.
-
Я був юристом в Україні, тут юридичної освіти не маю. Але з самого визначення злочину "fraud" відповідно до R.S.C. передбачається навмисне введення в оману або подання неправдивих відомостей. Де в даному випадку введення в оману? Або неправдиві відомості? Особи фактично працюють? Податки сплачуються? Якщо в когось є посилання на відповідні судові прецеденти - кидайте
-
Да сюди так більшість індусів, араб та їнших понаприїхали. Особисто знаю таких. Доречні, ти також помиляєшся щодо власників контори.. вони можуть бути також permanent residence а не тільки ті в кого є вже канадцкій паспорт. ( також знаю особисто таких.. так що українці не відкрили Америку.. а тільки зрозуміли як вона працює)