UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам стіл та 4 стільці. Ціна 60$ за все ,або окремо 40$ стільці та 20$ стіл. Стан 3,5/5. Тільки самовивіз ,район Bankview.
-
скоріш за все але зробіть «check-in with agent» чи якось так… я навіть людей не бачив. Забукав @ Приїхав зранку ще до відкриття @ Зробив online check-in @ За допомогою кодів відкрив ворота і сейф з ключами @ Пройшов ще один check-in з підтвердженням що машина ціла і все відповідає дійсності @ Сів та й поїхав (ну і ворота закрив) Через декілька днів приїхав на те ж місце Зрозумів що я довбень і машину не обовʼязково було повертати назад саме туди. @ Зробив check-out на парковці поряд, кинув ключі в спеціальний бокс поряд @ Сфотографував @ Поїхав додому
-
Може раптом хто знає) бо вже пізно дзвонити їм
-
Круто, дякую вам
-
Привіт Шукаю роботу графічного дизайнера ( реклама, лого, каталоги, сайти і все інше) 7 років досвіду Якщо хтось має підходящу вакансію, буду дуже вдячний)
-
Toyota highlander limited 2018 г . 148000 км.В идеальном состоянии, 7 мест, подходит под uber xl
-
Ага, оке, дякую
-
Вітаю. Шукаю компанію для мами. Летить Рим-Калгарі 17 березня. Буду вдячна, якщо хтось відгукнеться.
-
так, але якщо ваш “pick-up time” буде в їх робочі часи…
-
Ще одне питання, а я може це і офлайн зробити, просто прийти туди, в них на локаціях є офіси?
-
Я кстати все оффлайн и делал
-
Брал, та в принципе все окей, оформили бумакжи и дали ключи минут за 10
-
Сегодня просто говорил за квартиру но мне сказали что законом запрещено жить в однокомнатной)
-
ну буде видно