UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бо в Манітобі я ще ходжу в осінньому 😅
-
А як відчувається холод? Дивлюсь, -16, і в найближчі дні від -21 зранку до +3 вдень Цікавий діапазон 😂 Вітряно? Їхати в теплому, я так розумію
-
Тут -16 и рядом не стоит с нашими. Я с полчаса говорила по телефону без перчаток. У нас бы уже рука отвалилась. Шапку не ношу, если что - капюшон. Одевайтесь лучше капустой, в смысле слоями, чтоб можно было что-то снять. При плюс 3 тут - это осенняя куртка, или вообще жилетка с теплой толстовкой.
-
Ахаха, і ні, я тут не похвастатись 😂
-
Дякую велике, заспокоїли!😂
-
Всім привіт ) Пишу для того, щоб продати 😊 Замовляла собі джинси через ASOS, проте виявилось що замаленькі, тому можливо хтось би хотів придбати . Проте вони на маленький зріст (джинси Stradivarius), розмір 32,продаю за такою самою ціною як купила, бо не вдягала їх, вони з біркою(48$)
-
Підскажіть будь ласка, чи задоволено виїзжати за територію канади коли подала на продовження wp? Письмо прийшло і там так написано, що розумію це неможливо, чи не так розумію.. білети купила , не знала що не можна буде.. люди з опитом .. підскажіть будь оаска
-
Підскажіть будь ласка, чи задоволено виїзжати за територію канади коли подала на продовження wp? Письмо прийшло і там так написано, що розумію це неможливо, чи не так розумію.. білети купила , не знала що не можна буди.. люди з опитом .. підскажіть будь оаска