UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Увага! Набір сімей у Донейшен центр побутових речей (постіль, посуд, рушники та інше) від ц. Св. Стефана (до Доріс). Якщо ви новоприбула сім'я і ще не були у центрі ви можете туди записатись, надіславши мені імейл на [email protected] з вашими даними: Ім'я та Прізвище (англ); контактний номер; домашня адреса та скільки дітей. Дякую!
-
Добрый день! Мы семья из 3х чел. Ребёнку 6 лет. Приезжаем в Калгари 1 марта. Ищем жильё 1 или 2 бедрум. Рассмотрим варианты краткосрочной или долгосрочной аренды. Напишите, пожалуйста, если кто передаёт свой контракт🙏
-
Та да, я ж теж постійно моніторю, по 100 разів їм направляю вже🙈 Знаю, що там багато вакансій, але наразі не сильно до перебору вакансіями, так як дуже багато охочих😔
-
Шукаю нового мешканця в кімнату, район Acadia, вулиця 9790 Bonaventure Dr, вартість 875 $ (оренда + електрика + інтернет). навпаки через дорогу Волмарт з безкоштовним паркуванням. Багато кафе та ресторанів. У квартирі проживають дівчина та хлопець 25 років. Ласкаво просимо хто не старший за 30🤝
-
Хочу поділитися своїм досвідом пошуку житла, бо багато тут побоювань стосовно пошуку бачу в чатах. Я шукав по українських чатах та на Rentfaster. Ще до того як прилетів домовився щодо перегляду двух таунхаусів за оголошенням від пана Андрія(@hookah_man_q) в цьому чаті. Дуже йому дякую за перегляди хоч ми і обрали інший варіант. Одразу після заселення в готель став писати за оголошеннями на Rentfaster. В тексті вказував що шукаю житло для родини ньюкамерз, вказував склад родини, вказув свою професію та професію дружини, та те що поки не маю роботи в Канаді. Також вказував, що маю заощадження. Десь кожен другий лендлорд відповідав. Перед підписанням контракта я надав лендлорду виписки зі своїх укр. рахунків в якості підтвердження платоспроможності. Усе це зайняло 5 днів, враховуючи, що ми прилетіли в п'ятницю і понеділок був вихідний. Також хочу подякувати пані @a_arbuzova за перегляд апартаментів в The cornerstone. Дуже непоганий варіант, але ми обрали житло трохи далі від Downtown.
-
Там же написано Acadia, это район Калгари.
-
на удивление я тоже… учитывая что скриншоту ~2 дня возможно его все таки кто-то купил
-
Калгарі
-
Привіт, шукаю вакансію в магазині одягу або взуття 👞 Part time Маю досвід майже рік у взуттєвому магазині
-
Продам Mitsubishi Outalnder SE 2012 V6 3 литра. Актив статус. Коробка полный автомат, не CVT. AWC ( 2WD, 4WD, Lock - это все можно включать кнопкой). Пробег: 179000км. 7 мест -есть 3 ряд сидений (на фото он опущен). Зимняя резина новая на штамповке, ставили в ноябре. Есть также хорошая летняя резина (all terrain) на литых дисках. Состояние машины хорошее, ТО проведено в срок, масло меняли 500км назад. Двигатель работает тихо, ремень ГРМ в новом состоянии(замена 15к км назад). На задних колесах новые тормозные диски и колодки, а также был установлен новый супорт. Лампы в фарах новые. Расход топлива: 8-10 литров по трассе, 11л по городу. Бесключевой доступ, кондиционер/печка работают, подогрев сидений спереди, круиз контроль, камера заднего вида, блютуз. Оригинальные ковры также есть, на зиму постелили эти, тк легче моются. Вложений не требует. Цена: 11.000$, Возможен торг.