UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А подпись его надо? Или просто отдать?
-
Просто взять его данные?
-
А забыл спросить, вы оба ехали в банк?
-
Есть люди кто занимается декларациями (налоги)?
-
Прекрасно, так и должно быть, теперь хоть знаю что так можно тут, спасибо
-
Також, є якісь канадські сайти, які продають книжечки українською. Та ціни в них також канадські 🤪 Ми поки обходимося бібліотеками та аудіо книжками (Планета Казок, Світ Казок, Казка на Вушко на YouTube) 🌱
-
Всім привіт! Наближається весна, а разом з нею свято Великдень. Це чудова пора весело провести час з сім'єю, дітьми. Дізнатися про свої таланти, розкрити нові потенціали діток. Це змога розвити творчі навички та просто відпочити та розважитись в приємній атмосфері. Тому, запрошую Вас на свій майстер-клас по декоруванню печева. На цьому майстер-класі вас очікує: -60 хвилин приємного спілкування -15 хв тренування у використанні глазурі, технікам та візерункам -4 печева, розмальованих вашими ручками - 1 подарунковий бокс, який ви самі зможете зібрати і подарувати близький людині або просто почаювати з сім'єю - приємний подарунок від мене в кінці майстер-класу Рівень складності:1 🏷Вартість:15 CAD 📍Місце: Central Library 800 3 Street Southeast Calgary, AB T2G 2E7, Canada 🗓Точна дата та час ще уточнюється, але скоріш за все 30 березня. Кількість місць обмежена. Якщо цікавить, ставте + в коментарях, я напишу Вам для більш детальної інформації.
-
Без всяких подтверждений оплаты?
-
Ось такі книжечки українською вже брали в бібліотеках ☺️ Також, можна на сайті бронювати конкретну книжечку, і вони привезуть навіть з іншої бібліотеки, де вона є 🌱 І здавати можна в будь-яку бібліотеку, не обовʼязково в ту, де брали 🌱
-
Доброго вечора! Я :)