UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
З Парижу
-
Хтось летить сьогодні?
-
Доброго дня! Їдемо в Калгарі за пару тижнів, підкажіть будь ласка, чи є там доступний без рецепту Кетонал або аналоги? Не знаю чи купляти багато його з собою і чи взагалі купляти, але критичні дні без нього не переживу🥲
-
Доброго дня! Підкажіть, тобто можуть видати work permit на новий паспорт виходить? Навіть якщо віза вклеєна у старий? Ми вперше летимо в Канаду, візу отримали із затримкою. І чи є можливість продовжити work permit онлайн у разі якщо відмовить офіцер? Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Вітаю, можете порадити міграційного агента? Я дуже заплуталась у всих цих міграційних програмах. Хочу щоб хтось мені все пояснив і розказав які є варіанти отримання PR саме для моєї родини.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто летів Air france з Варшави до Парижа, чи потрібне дитяче автокрісло якщо дитині 3 повних роки і на неї куплений окремий квиток?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто летів до Канади з твариною, конкретно - котом. Придбали квитки дірект переліт WestJet, на сайті в них вказано, що можете взяти тварину з собою, ніяких перешкод для цього немає. Але треба дзвонити їм на гарячу лінію, аби забронювати для кота місце як для поклажі. І от під час дзвінка саппорт сказав, що котів з Ірландії не приймають. З якої причини - сказати не може, просто в неї в онлайн системі така інформація і місце не забронюють і на борт не пустять. Чи хтось зтикався з таким? Цікавить саме досвід з WestJet. Хочу спробувати змінити квиток на переліт з Парижа, але де гарантія, що там не буде така сама історія? Або може хто порадить яка авіакомпанія таки приймає котів для перевезення. Знаю, що люди привозили своїх домашніх тварин, але не можу знайти, якими авіакомпаніями користувались.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто летів до Канади з твариною, конкретно - котом. Придбали квитки дірект переліт WestJet, на сайті в них вказано, що можете взяти тварину з собою, ніяких перешкод для цього немає. Але треба дзвонити їм на гарячу лінію, аби забронювати для кота місце як для поклажі. І от під час дзвінка саппорт сказав, що котів з Ірландії не приймають. З якої причини - сказати не може, просто в неї в онлайн системі така інформація і місце не забронюють і на борт не пустять. Чи хтось зтикався з таким? Цікавить саме досвід з WestJet. Хочу спробувати змінити квиток на переліт з Парижа, але де гарантія, що там не буде така сама історія? Або може хто порадить яка авіакомпанія таки приймає котів для перевезення. Знаю, що люди привозили своїх домашніх тварин, але не можу знайти, якими авіакомпаніями користувались.
-
Доброго дня Маю питання щодо мед. огляду у Варшаві, про який Ви згадали в коментарі. Скажіть, будь ласка, чи існує якась конкретна міжнародна мед. форма за якою робиться огляд за межами Канади чи якісь конкретні клініки, результати з яких є дійсними в Канаді? Думав, що мед. огляд робиться виключно в Канаді по прибуттю
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, я работал на мойке один день (за кеш) и мне заплатили е-трансфер, куда нужно будет вписать эту сумму?
-
Хто може будь ласка підказати, яка приблизна сума односторонньої страховки буде на сімейний седан Dodge Charger 2015. Якщо в Канаді більше року, здав на місцеві права з нуля і це буде перше авто?