UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Терміново потрібен сантехнік, бажано на сьогодні, в ідеалі на зараз) район NW
-
Всім привіт! Може хтось підкаже таке питання - чи є агенства, які можуть зробити переклад водійського посвідчення безкоштовно або зі знижкою (для новоприбулих)?
-
Всім привіт) А є тут сантехніки? Чи може в когось є контакти сантехніка? Буду дуже вдячна 😊
-
Хочу напомнить, что если вдруг не знаете - сначала лучше с лендлордом связаться или с property manager, по поводу сантехники
-
Hi there! We are looking for Facility Maintenance Assistant for in neighbourhood (Panorama Hills SW). General labour. English is required. For those who interested please send your resume to [email protected] Cheers!
-
Я так розумію ось ця інформація сьогодні була від міністра www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2024/02/updated-travel-information-for-mexican-citizens-coming-to-canada.html А де ви запис виступу знаходите?
-
Ну дивно...реально
-
Доброго дня, від 1 березня буде доступна однокімнатна квартира на Southland Drive(10 км від Downtown), гарні умови, як і проживання, так і самого району. Ціна 1780$ з водою і газом + 50$ за світло, депозит 900$. Навпроти спортивний комплекс з басейном, різними ігровими кортами, та спортзалом. Також дуже комфортна плаза з великим вибором всіх необхідних продуктів. Допоможу з оформленням контракту та усім необхідним для підписання договору. Переїжджаю, тому що для 3 осіб тіснувато. Пишіть сюди для більш детальної інформації, буду радий допомогти)
-
Вам надо срочно подавать на новый визитор рекорд !!!! Это нужно было сделать до окончания его срока действия. Подавайте как можно скорее. Это документ, который даёт ребёнку право находится в Канаде легально. А визу можно и не делать вообще новую, если вы не планируете выезжать из Канады. Виза нужна при въезде.
-
Заповнюю форму на школу. Підкажіть що таке "CBE Boundaries" Потрібно вибрати: - all legal guardians / parents, or I as an independent student, do NOT reside within CBE boundaries. - at least one legal guardian / parent, or I as an independent student, reside within CBE boundaries.