UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де можна почитати про види альтернативних програм? Я не знаю що писати в строках (
-
Добрий день! Я нещодавно прилетіла в Калгарі, шукаю роботу. Рівень англійської не дуже, добре розумію але балакати ще важко. Маю досвід роботи: 1)на складі інтернет магазину в Угорщині і Франції, на різних процесах (викладка товарів, збирання замовлень, пакування, робота в холодильнику) 2) Покоївка в готелях України, Угорщини і Франції Буду щиро вдячна за будь яку допомогу ☺️
-
Ну таке формулювання не коректно. Бо одна і та сама дитина може за лотереєю потрапити і в альтернативу і в звичайну і програми. І просто буде можливість обирати, в нас так було. І ми все одно обрали звичайну, хоча дитину зараховували також і у early French immersion. Ну і захворювання взагалі не мають до альтернативних програм ніякого відношення бо тут інклюзивне навчання
-
Так і не казав, що не можна. Я казав, що нема таких вимог у авіакомпаній. Це optional. Якщо авіакомпанія дозволяє, лети на здоров'я. Але летіти, наприклад, у відпустку і тягнути з собою автокрісло, це таке собі. Отже, якщо компанія буде це вимагати, вона втрачає певну кількість клієнтів, тому що люди зазвичай літають сім'ями у відпустки. Краще придумати щось на борту. Доречі, коли нам було рік і 4 міс ми летіли і дитину просто пристебували до батьків спеціальним ремінем на руках тільки під час зльоту та посадки. У польоті дитина сиділа/лежала на своєму окремому місці пристебнута спеціальним чином. Давали спеціальним ремінь. Отже ми зрозуміли один одного)
-
Alternative Programs Arts-Centred Learning Willow Park School Language Programs Collingwood School | Spanish Bilingual Dalhousie School | Spanish Bilingual Hidden Valley School | French Immersion Highwood School | Chinese (Mandarin) Bilingual King George School | French Immersion Marion Carson School | Chinese (Mandarin) Bilingual W.O. Mitchell School | Spanish Bilingual William Reid School | French Immersion Varsity Acres School | French Immersion Montessori Captain John Palliser School Killarney School Lake Bonavista School Science Ian Bazalgette School Louis Riel School Maple Ridge School R.T. Alderman School Riverside School Valley View School Traditional Learning Centre Annie Gale School Balmoral School Brentwood School Chief Justice Milvain School Chris Akkerman School Colonel Macleod School Colonel Sanders School Fairview School Glamorgan School J.K. Mulloy School Le Roi Daniels School Sir Wilfrid Laurier School Thomas B. Riley School Thorncliffe School (Kindergarten only)