UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам нові зимові штани на хлопчика. Жодного разу не вдягали. Розмір за етикеткою - 7/8 років. Сину 9, але на нього задовгі. Довжина халоші - 85 см. Внизу ззаду є кнопки, щоб трохи регулювати довжину та не затоптувати. Вартість: 30 CAD Забрати можна у Downtown, Beltline.
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, чи хтось своїх діток водить на український гурток. Дуже хочу водити своїх дітей, чула про нього, але не маю контактів.
-
Цікавить. Можна деталі .
-
Добрий день. Вже не актуально?
-
Привет, ищу работу поваром, опыт около трёх лет , так же работала в Канаде линейным поваром 10 месяцев, так же я готова пойти и на другие варианты работы
-
Дякую 🤩
-
Добрий день. Цікаво. Якщо актуально , напишіть мені будь ласка ☺️
-
Цікавить
-
Шукаю full-time роботу на construction/офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен автомобиль. Щодо досвіду: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years • Маю резюме на ці посади Додатково: • Англійська В2 • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням microsoft 365 досконало • сертифікований веб-дизайнер I am looking for a full-time job in construction/office positions. I will consider other options where a car is not needed. Regarding experience: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years • I have a resume for these positions Additionally: • English B2 • I have a good command of a computer and Microsoft 365 office equipment perfectly • certified web designer