UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вимоги до програм в середньому міняються кожні 6 місяців, і треба бути готовим до будь-якого розвитку подій. От я зараз допомагаю з планами В і С для друзів, які вже не хочуть їхати до Альберти. Життя непередбачуване, і я завжди пояснюю, що людина має більше шансів не отримати відмову, як показує логічну і обґрунтовану історію. А якщо ця історія підтримується фінансовою стабільністю , то більше шансів .
-
Так вам потом все равно надо будет адрес на этой карте менять тогда
-
Всім привіт! Мій хлопець працює в Telus (компанія звʼязку) В них там дуже круті ціни, я дуже здивована. Номер можна залишити ваш! Там є різні спеціальні можливості: мобільний інтернет/звязок, домашній інтернет, телебачення та багато ще іншого. Ціни реально приємні. Якщо цікаво не переплачувати усі гроші світу ось телеграм мого хлопця, він вас проконсультує та допоможе обрати саме те, що вам підійде @MrArofun Чесно, рекомендую 😍
-
Rally Первый месяц бесплатно Первый год-36$ в месяц Скорость 1500 мб/с
-
Привіт, на IRCC portal можу зайти, а на просто IRCC не можу. Неправильні дані. Не розумію
-
а що робити, може хтось тут також таке робив) ми не ставили щеплень, але є на бумазі ніби робили щеплення😅 ( робили просто на пожарний) що робить далі чи так само відмовлятись і не показувати що вона у нас є та бумага? як в школу візьмуть?
-
Здається всі ці бенефіти тільки для влаштованих на компанію, так саме як в Україні. ФОП не має ніяких "плюшок" по ТК, але і менше податкове навантаження
-
FREE TAX CLINIC - податкова декларація безкоштовно для людей віком від 55 років. Вимоги: бути віком 55 років і більше, річний дохід максимум 35,000$ на людину або 50,000$ на пару за весь 2023 рік. Тільки за попереднім записом! Запис за телефоном 403-705-3246. Розмовляють лише англійською, тому забезпечте ваших батьків перекладачем. З собою мати: ворк перміт, SIN номер, паспорт, та Notice of Assessment за 2022 рік (якщо складали податкову декларацію в Канаді минулого року). Центр допомоги людям похилого віку знаходиться на станції метро Downtown West Kerby Station.