UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
можливо хтось знає де тут купити пачку сигарет? не за 20$ чула є дешевше чи можливо хтось продає з наших?
-
Вибачте, а в якому розділі ці курси?
-
The North Face 85 cad Абсолютно нові. 41 розмір
-
Іван, я знову ((🤯. Платимо по 120, це дорого, позвонила, сказала хочемо відключити, прийшов майстер сказав ,що зробе дешевше, приходив, рахунок знов 120... У них е взагалі офіс,хочу не по телефону,точно треба відключать,чи тіки дзвонити?, реально достали ,третій майстер за 4 міс.
-
На АЗС э по 14 палмал
-
Мы ходили дивитись садок і там були діти до року навіть. Дітей різного віку ділять по групам і вони знаходяться в різних приміщеннях (кімнатах). Бачила садок в downtown, де приймали діток з 0 міс. Тому просто вбивайте daycare та спробуйте двонити або приходити на перегляд. Можна ще розглянути dayhome. На садочки є грант від провінції (автоматично надається),та субсидія, на яку Ви подаєтеся (сума може бути різною). Коли обираєте, питайте - чи є грант та субсидія
-
мабудь перший пост про оксіо без рефералки, проміні добра автору
-
Яе це зразу? Е день зарплат
-
Ну возможно линия такая, фиг его знает. Я на 12 Ave SW проживаю и полёт до сих пор нормальный.
-
там є якийсь місячний сабскріпшен, можливо на нього подивитись?
-
Какое самое дешевше таксі в Калгарі? Убер щось кусатись почав 30баксів за 3км без пробок це дофіговато