UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзья, приветствую👋🏻 Подскажите, на какую зарплату в Калгари стоит расчитывать мужчине работая на стройке?
-
А коли водійське прийде поштою його як власноруч дають а якщо мене не буде вдома?
-
та тут я зможу отримати водійське посідчення та ID card та податися на health card -newurbanregistry.com ?
-
Наврядчи. На мій погляд, це і для просто пересадки мало, бо літак може й запізнитися. Коли я купували квітки, то був варіант пересадка 3,5 години, або 13 годин. Я обрала другий і не пожалкувала, бо спочатку літак запізнився хвилин на 40, а отримання WP зайняло ще 4 години. Але то було в Торонто.
-
Шукаю кімнату з 1 квітня. Або шукаю сусідку з якою зможемо разом знімати. Прилітаю 24 березня. Пишіть в приватні будь ласка 🙏❤️
-
Всім привіт, шукаю однокімнатну квартиру, бажано Downtown. Ми сімейна пара, прибуваємо до Калгарі 18 березня. Можливо хтось перездає свій контракт) Буду дуже вдячна)
-
Дякую!!!
-
Вітаю, потрібен Top-up Voucher для koodomobile на 20 CAD, хто може допомогти з цим питанням?
-
Всі привіт! Хто приїхав цієї неділі, у когось вийшло податись на фін допомогу?
-
Привіт, адміни чомусь видалили інфу про апку для вивчення англ яка заміняє тютора, не розумію чому, вона безкоштовна і ми шукаємо хто б міг дати фідбек, а за розширений фідбек взагалі даруємо 3 місяці безкоштовно замість 60 баксів. Адміни напишіть будь ласка що порушили