UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это ты про любые памятники, или конкретно про этот?
-
Вже працює
-
Ошибка и год назад была, не нужно думать про какие-то заговоры:-)
-
Отель дают по факту, если места есть, дают, если нет, оплатят такси до вами оплаченного отеля.
-
Техническая ошибка при выплатах - это нормально. И год назад она была. Ждать нужно несколько дней и снова заявку подавать.
-
Добрый день. По поводу стоимости нужно уточнять у самого бухгалтера, так как цена зависит непосредственно от Вашей ситуации. Есть ли формы Т4 , есть ли подработки и т. п. В нашем случае бухгалтер помог списать мужу налоги. А мне сделать возврат)
-
Вибачте, але я не кожен рік переїзджаю в іншу країну. Дякую за ваш сарказм любі українці
-
Привіт, хто летить найближчим часом у Калгарі, терміново потрібна суміш дитині, бо пошта польська затримала посилку і дитина ризикує залишитись без суміші. Буквально 2 банки. Відгукніться в ПП будь ласка
-
Пишіть якщо ще актуально, я летіла в лютому
-
Обращайтесь, если что.
-
Добрий день, хто давно тут вже просто заї...лись відповідати на всі питання по 100 раз)))) якщо пошукати в чаті то майже на все є вже відповіді У вас помилка один, у мене було так само на дитину. Вам треба дзвонити на гарячу лінію і диктувати дані з візітор рекорд на дитину. Ми так робили, дівчина сказала щоб подались знову через тиждень коли оновиться база. Через тиждень все зробили і прийшло. Якщо що, то на себе ви можете подати і зараз, і той самий номер рахунку вказати потім на дитину окремо.
-
Для игры на сверх чувствительных настройках...
-
Добрий день!) Друзі, чи може хтось взяти з України невеличку передачу? За ціну домовимося. Напишіть в приватні повідомлення будь ласка)