UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там щонайменше потрібні ваші доходи за 2-3 роки до приїзду в Канаду. Де вони ці данні візьмуть з податкової декларації?
-
Де Ви цю єрєсь берете? В мене буде вже друга декларація, і на кліматичні я подався тиждень тому. І розсмотрять їх на прикінці квітня тільки
-
Він розуміє контекст речення а не просто набір слів, то ж вживає відповідні словоформи та обороти
-
Привіт всім. Є людина, яка вивчає англійську мову. Можете написати сюди, я відпишу в приват вам.
-
Гляньте чи тариф дозволяє Якщо все ок то пограйтесь в налаштуваннях телефону
-
У кого-то была проблема, что смс изображения не грузятся и не отправляются? Все работало нормально год, и перестало...Как пофиксить?( Оператор Кудо)
-
Так, в самому листі. Це називається Letter of Explanation. Бажано його написати з консультантом, вони знають що він повинен містити
-
Ще як варіант перевипустити сім карту, можливо глюк
-
Им нужна только декларация на 2023 чтобы вычислить ваш GST и CAI credits которые вы будете получать с апреля 2024.
-
А "ересь" этот я беру с реальной жизни и опыта профессионала, который является мне очень близким человеком. По вашей логике, каждый гражданин Канады должен заполнять эту бумажку каждый год.
-
Сумма кредитов даже указана в ваше tax summary когда декларация заполнена.