UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Люди припиніть будь ласка судити інших, хто і чому приїхав.Ви ж не знаєте всіх обставин, і чому таке прийняли рішення їхати. Канада не ділить українців, а українці ділять і завжди намагаються довести, що хтось кращий більший українець, а хтось ні. Я звісно не виправдовую тих, хто жив в рашці чи в Криму, чи ще десь і згадав, що він українець, коли відкрилась програма.
-
Зрозумів Вас Повірте, наші люди які дійсно! добре влаштувались в тій самій Європі - не будуть зриватись з місця в Канаду. Їм того не треба -просто роками жити і получити громадянство ЄС - не означає одразу що добре влаштувались. Громадянство якоїсь країни Європи (навіть Канади) не робить тебе автоматично, щасливим та добре влаштованим багачем (як можна подумати) Тому люди які прожили в Європі не їдуть в Канаду, просто так... Тож давайте не будемо розганяти наративи, про те, хто і як має їхати в Канаду. Кожен собі вирішує сам Особисто, Ви приїхали сюди по свому бажанні, чому іншій людині такого бажання не можна мати...? Підтримуємо одне одного і не важливо, хто де знаходився на момент вторгнення.
-
В мене багато знайомих які проживають в Польщі роками то дуууже задоволені життям там! І саме головне- дешеві квитки додому в Україну, та і вся Європа відкрита для тебе, їздь та подорожуй! А тут великий мінус в тому що дуже далеко і дорого літати додому(((
-
Главное чтобы не начался опять срач ) но лично мое мнение Я не считаю что совсем правильно что люди которые по 10 лет жили в Польше к примеру получили гражданство родили там детей(поляков) , женились на полячках/поляках . Везут сюда польскую семью как украинцев . Я не расист или и т.д. Это просто млн мнение . Может я ошибаюсь. Каждый всеравно будет при своем мнении
-
Питання до дівчат- де знайти роботу на full-time? Може хтось працює вже так, де можна знайти таку роботу. Працюю зараз на part-time, але це працею не можна назвати - то працюєшь, то ні... і мало годин дають. Дякую